Arama sonuçları: *

1. ucantereyagi

Zoko King vs Aerocool P500c

Hali hazırda P500C kullanıyorum hocam ben de Thermalright Frozen Warframe 240 ARGB almıştım kasama sığmayınca iyice araştırıp Aerocool almak istedim, malzeme kalitesi vs kasa çok şık çok güzel gerçekten kendini izlettiriyor, kablolama için de yeterli alan var sadece ilk geldiği an argb...
  2. ucantereyagi

M2 SSD'yi bantla yapıştırdım sorun olur mu ?

Tarihine hiç dikkat etmemişim :D
  3. ucantereyagi

M2 SSD'yi bantla yapıştırdım sorun olur mu ?

çift taraflı silikon bantla yapıştırsan çok çok daha uzun ömürlü olur hocam demiri demire yapıştırıp kullanıyorum ben minik bi kısmı alıp anakarta yapıştırabilirsin
  4. ucantereyagi

Donanım arşivin dediği fanlar Alınır mı?

Modelin adı nedir hocam?
  5. ucantereyagi

Aerocool P500C kasa için fan önerisi

Ben de aynı kasayı aldım hocam ben de fan arıyorum da ne alsam bilemedim Lian Li var o da kasadan pahalı maalesef aynı görüntü olsun istiyorum infinity mirror, şu an kasanın içinde Phantom M-3 fanlar var, en son Rampage 120mm sıvı soğutmasını kullanıyordum ilk bozulan fanı oldu o yüzden açıkçası...
  6. ucantereyagi

60-65 bin ₺ max bütçeli laptop önerilerinizi alabilir miyim indirim vs varsa

60-65 bin ₺'lık laptop arıyorum oyun da oynanacak bi deyimle ömürlük bi pc olmasını istiyorum 17 inç olursa harika olur.
  7. ucantereyagi

Xigmatek X-Power 650 W 80+'la 6900 XT ekran kartını bir süre kullanabilir miyim?

sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için
  8. ucantereyagi

Xigmatek X-Power 650 W 80+'la 6900 XT ekran kartını bir süre kullanabilir miyim?

hocam biraz daha ileriye dönük olması açısından 850 bakıyorum ki zaten önerilen de minimum 850w diyor kartta 8+8+6 pin var
  9. ucantereyagi

Hocam aslında ben de almayı düşünüyorum 850w minimum fakat şuan bi düğün masrafları falan olacak o yüzden almasam biraz kullansam ne olur diye merak ediyordum
  10. ucantereyagi

Yazmayı unutmuşum Ryzen 5 5600X
  11. ucantereyagi

Yeni ekran kartı aldığım için psu yetersiz kalıyor mu diye düşünüyorum kimi kalıyor kimi kalmaz gerek yok yenisini alma diyor ne yapmalıyım?
Geri