Arama sonuçları: *

• Users: AnY_
  • Order by date
  1. A

Steelseries Prime+ alınır mı?

Prime+ almayı düşünüyorum ama kullananların detaylı bir yorumunu göremedim. Onu alacağına düz prime al diyenler var ama sensör ve ekran eklentileri nedeniyle almayı düşünüyorum. Mouse'ta coil whine gibi çınlama-cızırtı var deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum. Kullanan, deneyimi olan varsa...
  2. A

SteelSeries Prime+ Plus alınır mı?

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
  3. A

Daha çok rahatsız etmek istemiyorum ama sırf o cızırtı için prime+ tan vazgeçip prime almak mantıklı mı sence ?
  4. A

SteelSeries Prime+ Plus RGB 629TL !!!

Plus almayı düşünüyorum ama ne gibi sorunu var
  5. A

Bence Teşekkürler ama daha önceden çok araştırdım. Beni cezbeden kısmı zaten prime+ da bulunan ekran ve 2. sensör o yüzden prime+ almayı düşünüyordum önerin için teşekkürler. 1713295041 Hocam zaten Trendyol'dan bakınca prime ile prime+ arasında 30tl gibi komik bir sayı var. 30tl nin içinde 2...
  6. A

Bu mouse alınır mı??

prime+ nasıl hocam aldınız mı ? Cızırtı falan var mı?
  7. A

Hocam ben de almak istiyorum ama bütçem kısıtlı olduğu için en kalitelisi bu gibi geliyor. Sence alınır mı ? Deneyimlerin nasıldı? Bu modelde bildiğin kronik bir sorun var mı? En güvenilir nereden alınır? Bu sorularımı cevaplarsan ve deneyimlerini anlatırsan çok sevinirim uzun süreli...
Geri