Arama sonuçları: *

1. L

Gpu ve cpu Kullanımı normal mi ?

İ3 14100f , msi h610 ddr4 anakart, kingston 16 gb Ram, msi 550w psu, gigabyte rtx 4060 dostum 1751217246 1080p ultra ayarlar
  2. L

Gpu ve cpu Kullanımı normal mi ?

Merhaba arkadaşlar genel olarak hikaye odaklı red dead redemption 2, crypunk, god of war, the last of us gibi oyunlarda gpu % 90 ila 100 aralığında kullanımı mevcut işlemci ise % 80 ila %90 kullanım da size sorum bu değerler dar boğaz mı ? Yani işlemcinin böyle yüksek kullanılması normal mi...
  3. L

Gpu ve cpu % kullanımı

30k ya kadar çıka bilirim
  4. L

Gpu ve cpu % kullanımı

Kısaca sana şunu sorim i3 14100f işlemciye hangi ekran kartı gider 4060 veya 3070 alsam darboğaz yaparmı
  5. L

Gpu ve cpu % kullanımı

I3 14100f işlemci h610 gigabyte 3200 mhz anakart 16 gb kingston 3200 mhz Ram 650w msi psu ekran kartı rx 580
  6. L

Gpu ve cpu % kullanımı

İ3 14100f işlemcisine hangi ekran kartı iyi gider ekran kartı almayı düşünüyorum
  7. L

Gpu ve cpu % kullanımı

Şöyle iza edim genel olarak hikaye oyunların da %90 gpu %80 cpu oluyor
  8. L

Gpu ve cpu % kullanımı

Hikaye oyunlarda da bazılarında oluyor örnek spider man remastered gibi
  9. L

Gpu ve cpu % kullanımı

Arkadaşlar cpu ve gpu oyunlarda ultra ayarlarda % olarak birbirlerine yakın yani gpu %80 ise cpu % 70 bu bir darboğaz sorunu mu yoksa normal mi ?
  10. L

İ3 14 100f işlemci alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba fiyat performans açısından i3 14 100f işlemci almak istiyorum işlemci nasıldır ve hangi ekran kartı iyi gider?
  11. L

Ölü piksel artış yaparmı ?

Test yaptığımda 2 renk de çıktı kırmızı ekranda da siyah beyaz ekranda yeşil çıkıyor diğerler renklerde gözükmüyor 1748521394 Eyvallah
  12. L

Knk atsamda gözükmez kameradan
  13. L

Nasıl güç gitmesini sağlaya biliriz bi formülü varmı acaba
  14. L

Orasını doğru dedin acaba pikselin ölüm sebebi ne olabilir
  15. L

Farklı forum sitelerine baktım ilerler diyorlar ne kadar doğru orası ayrı umarım dediğin gibi ilerleme kaydetmez
  16. L

Knk mevzu o değil mevzu ölü piksel ilerle mi aslında yoksa her ürün çıkma ihtimali var zaten
  17. L

Umarım çıkmamayada devam eder :)
  18. L

Gamebooster 240 hz ölü piksel

14 mayıs da bizzat şubesine giderek gamebosster 2k Mönitör almıştım ilk gün sıkıntı yoktu 3. Günde ekranda yeşil bir şerit belirdi götürdüm mağazaya teknik servise yönlendirdiler 2 hf boşu boşuna bekledim sözde teknik servis inceleyip hiç bir sorun olmadığını teşkil ettiler itiraz ettim bana...
  19. L

Peki ne kadar süre kullanıyorsun ? 1748452796 Kardeşim ne alaka soruyorum sonuçta teknoloji bir ürün ilerleme kaydedermi diye
  20. L

Arkadaşlar merhaba 27 inç 1080p 180hz Aoc markalı Mönitörüm var 1 seneden fazladır kullanıyorum hiç bir farkındalık yok doğal olarak rahatsızlık söz konusu değil öylesine bir ölü piksel testi yaptım sağ üst tarafta 1 adet ölü piksel mevcut size sorum bu ölü piksel çoğalırmı veya artış yaparmı ve...
Geri