Arama sonuçları: *

1. R

Öneri PCIe x1 yuvasına takılabilecek bir M.2 NVMe SSD dönüştürücü önerisi

eskisini adaptöre takıp yenisini normal slota taksam tam güç alır mıyım peki?
  2. R

Alacağım M.2 SSD ile uygun olur mu ?
  3. R

Gigabyte A520M-K V2 anakartım var ve M.2 SSD lacağım. Bunu oyun indirmek için kullanacağım. Bunun için x1 dönüştürücü lazım, önerebileceğiniz var mı? İleride SSD için soğutucu almam gerekir mi?
  4. R

1TB Sata SSD önerisi

"GIGABYTE A520M K V2 anakarta sahibim. SSD'yi yalnızca oyunlar için kullanacağım. Bazı forumlarda, M.2 SSD'lerin dönüştürücü ile SATA bağlantısı üzerinden kullanmak daha mantıklı diyorlar. Bu yöntem ne kadar mantıklı ve sağlıklı bir çözümdür?
  5. R

2300 tl ye kadar kablosuz mouse önerisi

aklımda VXE R1 Pro veya Darmoshark M3S Pro modeli var hangisinin daha iyi olduğunu yazabilir misiniz yada güzel bir alternatifi varmıdır?
  6. R

RX6600için en stabil çalışan driver hangisi

selamlar ekran kartım RX6600 24.12.1 güncellemesini yaptıktan sonra bazı oyunlarda anlık fps düşüşü yaşıyorum ve amd üzerinden son 30 saniyeyi kayıt edince videonun yarısından sonra oyunun sesi gelmemeye başlıyor ve bu son 3 güncellemededir devam ediyor şuan için en stabil amd sürümü hangisidir?
  7. R

Microsoft Store'dan Undertale türkçe yama ekleme

selamlar microsoftan undertale aldım türkçe yama nasıl kurabilirim bilen varmı?
  8. R

AMD ile ilk 30 saniyeyi kayıt edince videonun sonunda ses gelmemesi

Selamlar başlıkta belirttiğim gibi neredeyse videolarımın hepsinin sonunda ne oyunun sesi ne de kendi sesim var, çözümünü bilen birisi var mı?
  9. R

2.500 liraya kadar kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Selamlar mikrofon ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık önerebilir misiniz?
  10. R

Bilgisayar normale göre çok düşük fps veriyor

bilgisayarcıya götürüp içini temizlettirin hocam ondanda ısınır bide termal macun kurumuş olabilir
  11. R

1500 tl'ye kadar kulaklık önerisi

Selamlar mikrofon kalitesi güzel olan ve usb girişi olan bir kulaklık önerebilir misiniz?
  12. R

Gaming koltuk önerisi

Selamlar. Bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum. Bu yüzden de beli fazla ağrıtmayan, kalça tarafı fazla sert olmayan ve çok fazla terletmeyen bir koltuk önerebilir misiniz?
  13. R

Yurt Dışından Ürün Alınca Vergi Olayları Nasıl Işliyor?

teşekkürler cevaplarınız için
  14. R

peki gümrüğe takılınca ekstra gümrük vergisi ödeniyor mu veya sizin dediğiniz gibi sepettemi ödeniyor direkt?
  15. R

selamlar temu veya aliexpress gibi yerlerden ürün alınca gümrük ve gümrük vergisi olayları nasıl gerçekleşiyor anlatabilir misiniz?
  16. R

Mouse pad önerebilir misiniz?

temudan ürün almak istiyorum ama gümrük sürecin ve vergi süreci nasıl işlediğini bilmediğimden yurt dışından ürün alamıyorum
  17. R

Mouse pad önerebilir misiniz?

Selamlar en az XL olabilecek şekilde mouse pad önerebilir misiniz?
  18. R

ryzen 5 5600 için soğutucu önerisi

peki hocam teşekkürler öneriniz için
  19. R

xpg lander 500
  20. R

merhabalar 2 bin tl den sıvı soğutucu veya kule tipi soğutucu önerir misiniz? kasam xpg lander 500 anakart gigabyte a520m-k v2
Geri