Arama sonuçları: *

1. berkmoonn

Windows 11'e geçtikten sonra uygulamalar PC'ye çok yavaş yükleniyor.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar benim bi sorum olacak. Başlıktada gördüğünüz üzere üzere yaklaşık 1 1.5 hafta önce windows 11'e geçtim ve geçer geçmez ilk farkettiğim şey uygulamaların çok yavaş yükleniyor olması. İnternet hızıyla alakası yok kurulumda çok yavaş yükleniyor. Örneğin amd'ye...
  2. berkmoonn

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

bursada değilim kanka ankara'dayım kargo bursaya gidiyor :d. 5 Para etmez bu aras kargo yani hızlı olduda hevesimiz kursağımızda kaldı
  3. berkmoonn

Benim gidişat böyleydi kanka 1 gün filan sürdü
  4. berkmoonn

Bu ARAS KARGO bilerekmi yapıyor bunu arkadaşlar :d kargo Bursaya gidiyor Ankaradayım. sipariş vereli 1 hafta bile olmadı ne güzel seviniyodum erken geliyor diye
  5. berkmoonn

Benim oda full böyle kanka gündüz bile karartma perdeleri çekip bu ortamda kullanıyorum pc yi. Klavyenin ışığı kapatınca hiçbirşey gözükmüyor :d
  6. berkmoonn

Arkadaşlar klavyeyi aldım gelmesini bekliyorumda bir önerinizi alacağım. Bu keycapslar orjinalinde harfler ışık geçirmiyor biliyorsunuz gece bir sıkıntı yaratırmı BU keycapsi almayı düşünüyorumda sesini kalitesini değiştirirmi. Sizce ne yapayım.
  7. berkmoonn

kral dün gece ben aldım. Sepete başka bir ürün ekledim sonra ödeme yerinde o ürünü kaldırdım. Ödeme yaptım şuan bir sorun yok inşallah gönderirler :D 645 lira toplam vergi dahil.
  8. berkmoonn

teşekkürler hocam. Birde siyah klavyeyi alıcam ben müşteri hizmetleriyle az önce konuştum 110 tl kredinin onaylanmasını bekliyorumda. Keycapsler şeffaf olmadığı için ışık geçirmiyor. Gece bir sorun olurmu kullanırken ben bakarak yazan birisiyim daha çok.
  9. berkmoonn

hocam boyutlar aynımı beyaz la siyah klavyenin ölçermisiniz
  10. berkmoonn

şimdi bende onu soracaktım kanka beyaz daha büyük gibi siyahtan ölçüp bilgi verebilirmisin
  11. berkmoonn

Keşke tuşlardaki harfler şeffaf olsaydı ışık geçirseydi. Satın alan arkadaşlar gece kullandığınızda karanlıkta bir sorun oluyormu görebiliyormusunuz harfleri.
  12. berkmoonn

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

hocam hepsipay olayı zorunlu bir olay değil kolay bi yöntem diye onu yazmış arkadaş olay getirfinans hesabı açıp sanal kart oluşturup o kartla 3 5 tl lik herhangi bir harcama yapman sonra 350 tl geliyo. getirfinans hesabı açıp o kart bilgileriyle bir şey satın al yapamadıysan ben ne satın...
  13. berkmoonn

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

açtım getirfinanstan hesap sanal kart otomatik oluşturmuş hepsipaya gönderdim 10 tl. 350 tl getirpara gelmedi gözükmüyor 1 saat oldu bi yerde yanlışmı yapıyorum ? EDİT: tamam hallettim gittim 10 tl ye google fotoğraflarda 100 gb depolama satın aldım 350 tl geldi direk
  14. berkmoonn

Ehliyet parasını nereye yatıyoruz

Devlet bankalarından: Ziraat, Halkbank veya Vakıfbank. Ama ben ziraati öneririm herkeste ordan yatırıyor zaten. Direk boş bir ziraat bankası atm'sine git aşşağıdaki işlemlerle devam et. (şube atm si olursa senin için daha iyi olur yapamazsan güvenlik ten yardım istersin) Giriş tuşuna basıyoruz...
  15. berkmoonn

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=9 Link bu sanırım buldum
  16. berkmoonn

Açık Dünya Oyun önerisi

FarCry 6
  17. berkmoonn

Habersiz SGK (GSS) Borcu?

ben ordaki şef'e sorduğumda 20 yaşına kadar demişti bana. Doğum günümde iyi hatırlıyorum 18 yaşına girmiştim ben şimdi okumasaydım ödeyecekmiydim şefim dedim her ay sağlık sigortasını, yok baban emekli olduğu için 20 yaşına kadar babanın üzerinden sağlık alırsın demişti 1709305717 okul...
  18. berkmoonn

Habersiz SGK (GSS) Borcu?

2021 de sgk da staj yaptım genel sağlık sigortası alanında. Borcu olanlara ben tek tek tebligat gönderiyordum binlerce kişi vardı sadece oturduğum semtte. Baban emekliyse 20 yaşına kadar yararlanabiliyorsun babanın sigortasından, onun haricinde 18 yaşını geçtiğinde lise bittiyse ve üniversiteye...
  19. berkmoonn

Trendyol fazladan ekran kartı gönderdi. Rx6600xt

Çalışanlardan biri bir yanlışlık yapıp farkında vardılarsa onun maaşından keserler yüksek ihtimal. Sana kalmış ister gönder ister gönderme
  20. berkmoonn

Fabrikada çalışarak geçim sağlanabilir mi?

Bugün uzun süredir çalıştığım fabrikanın kapanma duyurusunu yaptılar, mart ayı sonu hepimiz dağılıp gidiyoruz. Moral filan yerlerde ne yapıcam diye düşünüyorum. Çalıştığın yer sağlam olsun dostum, fikrinde mantıklı, işin bir nevi garantiyse büyük, batmaz dediğin bir yerse ben olsam denerim...
Top Bottom