Arama sonuçları: *

1. D

Hangi marka beyaz eşya almalıyım ?

Anladım teşekkürler.
  2. D

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tavsiye-edilmeyen-markalar.1135572/ Şu arkadaşın bahsettiği sorun beni siemens konusunda tedirgin etti. 5 yıldır arçelik çamaşır makinesi kullanıyorum onda da bu şekilde birebir aynı sorun var. Öte yandan annemler 10-15 yıllık siemens bulaşık makinesi...
  3. D

Merhabalar, yakın süreçte çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı alacağım fakat hangi marka beni daha uzun yıllar sorunsuz götürür bilmiyorum. Modellere bakmak için gittiğim teknosa ve mediamarkt çalışanlar LG vs Samsung öneriyor . Öte yandan Siemensin farklı yerlerde önerildiğini...
  4. D

60 bin tl ye kadar laptop önerisi

5070 laptoplar ortalama 75k'dan başlıyor casper gibi kötü modelleri saymazsak.
  5. D

Hp omen ve acer nitro 16 hangisi alınır

14. nesilde de birkaç sorun yaşayan denk gelmiş. Performans farkı 5-10 fps en fazla (oyun video testlerinde gördüğüm). Omen almaya karar verdiysen ryzen al kafan rahat olsun. Pil olarak daha uzun gider hem.
  6. D

Bende Omen 16 i5-13420H , RTX 4050 modeli var.
  7. D

Anakart tasarımı ryzen modellerde farklı olduğu için hall sensor sorunu yok. Bir omen kullanıcı olarak zamanında çok detaylı araştırmıştım. :D
  8. D

Omen 2023 serisinde HX işlemcili modellerinde vardı o sorun. Özellikle 13. nesil ama 14. nesilde var mı emin değilim. Ryzen işlemcili modelleri sapasağlam. Ryzen işlemcili Omen pişman etmez , öneririm. 4060...
  9. D

40-50k arasi gaming laptop onerisi

49-50k ya amazon prime ile victus 4070 modeli alınabilir ama hall sensor problemi düzeltildi mi emin değilim. 4060 olarak iyi olduğunu düşündüğüm ve bir sorun yaşayan görmediğim sayılı modeller...
  10. D

Çözüldü✓ 38000 bütçe uzun yıllar götürebilecek laptop önerisi

https://www.trendyol.com/acer/nitro-an16-i5-13420h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-6gb-16-wuxga-ips-165hz-nvidiag-sync-fdos-nh-qjmey-005-p-942667460?boutiqueId=681310&merchantId=968&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.36.3...
  11. D

Çözüldü✓ 38000 bütçe uzun yıllar götürebilecek laptop önerisi

Vatan / Mediamarkt gibi yerden mi almak istiyorsun yoksa hepsiburada gibi siteler de olur mu ? Ona göre öneri yapayım.
  12. D

Hangi Laptop'u Almak Daha Mantıklı?

Lenovo loq serisinde özellikle hx işlemcili modellerde anakart problemi var diye biliyorum. Erazer hakkında pek bir bilgim yok yeni olduğu için. Almayı düşündüğün avusturalyadaki mağazanın websitesini atarsan diğer modelleri fiyat olarak bakıp önerebilirim. Türkiyede alırsan muhtemel daha pahalı...
  13. D

TUF a15 vs Victus mu?

Arkadaşların dediği gibi victus yerine tuf almak daha iyi ama bütçeyi 1-2k daha arttırabilirsin bunu öneririm...
  14. D

Soğutma sistemi güzel olan laptop

Eğer iade düşünüyorsan bunu öneririm : https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-db0021nt-a44qsea-r7-8845hs-16-gb-1-tb-nvme-m-2-ssd-8-gb-rtx4070-17-3-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO28G?magaza=notisteknoloji&bskt=1&ref=akakce&v=1.54.6
  15. D

Öneri ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL001 alınır mı

Bu modeli kullanmış veya incelemiş olan varsa ben de yorumları merak ediyorum. TUF modelleri ısınıyor diyorlardı ama bu 2024 modellerde devam ediyor mu acaba.
  16. D

HP Omen 16 vs MSI Katana 15

https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2103072793 Şu linkten omen için ekran vs. detayına bakabilirsin.
  17. D

30-36K Oyuncu Laptop Önerisi

Yorum ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
  18. D

30-36K Oyuncu Laptop Önerisi

15ARP9 serisi genelde ryzen 7 7435HS ile geliyor. İşlemcinin ekran kartı yok diyorlar ama bir sorun yaratıyor mu biliyorsanız ? 1751298778 Hocam Cyborg modellerinde gpu w değeri çok düşük ve HP'den uzak durmak istiyorum. Yine de teşekkürler.
  19. D

1500 euro civarı laptop önerisi, asus mu lenovo mu

Ne amaçla kullanmayı düşünüyorsun oyun mu mühendislik mi veya başka bir şey mi ? Ona göre değişkenlik gösterir öneriler.
  20. D

Hp Omen 17 alınır mı

Bu genel olarak 2023 Victus ve Omenlerin intel işlemcili anakartlarında yaşanıyordu. Ryzen işlemci ve yeni modellerde bir sorun duymadım.
Geri