Arama sonuçları: *

1. Batuhann_1923

Lenovo LOQ 15IRH8 Laptop aldım Sizce Nasıl?

Hocam fiyatı cihaz elime geöer geçmez 45bine düştü ben böyle şansın ya 7k zarara girdim
  2. Batuhann_1923

Laptop klavyesinde W tuşu çalışmıyor.

Dene bir istersen hangi windows sürümü kullanıyorsunuz klavye giriş düzeni var değişmiş olabilir genelde oda benim hep başıma gelen bir şey
  3. Batuhann_1923

Yine yapmayı dene eğer varsa başka bir klavye takıpta yapmayı dene
  4. Batuhann_1923

Klavyedeki yön tuşları var sağ kısımda onlarla değiştiriyor ben çok yaşadım çalıştımı bu arada?
  5. Batuhann_1923

Öneri 600 TL'ye Kadar Taşınabilir SSD, HDD Veya Flaş Bellek Önerisi

Merhaba 512 GB'lik bir laptop aldım cihaz daha elime geçmedi fakat oyunların yetmiyeceğini anladım cihaz garanti kapsamında yükseltmedende çok para istiyorlar ve daha yeni cihaz o yüzden taşınabilir SSD, HDD veya flaşbellek bakmayı düşünüyorum bütçe 600TL en fazla ona uygun bir şeyler atarsanız...
  6. Batuhann_1923

Fn +W yapmayı dene
  7. Batuhann_1923

Teşekkür ederim
  8. Batuhann_1923

Aynı mağazada çalışan 45kya aynı özelliklere sahip excalibur satmaya çalışıyordu onunla ikisinin arasında kalmıştım. E ticareti kullanamam ayrıca
  9. Batuhann_1923

Çoktan alındı bile ürün hocam deneyip göreceğiz umarım vediğim parayı hak eder 😀
  10. Batuhann_1923

Vatan sağolsun güncelleme yaptı bios sorunu gitmedi 6 kez güncelledim düzelmedi iade ye verdim onaylamadı eve geliyom akşam açıyorum capslocktan ışık yanıyor sönüyor sonra otomatik kapanıyor adamlar tamir bile etmiyor alıp geri yolluyor serviste 1719343645 Ek olarak tavsiye etmiyorum diye...
  11. Batuhann_1923

Lenovo LOQ 15APH8 vs HP Victus 16

Hayır kardeşim victusu övmene gerek yok bende bir victus kullanıcısıydım iadesi çok zorluydu hiç ilgilenilmedi neredeyse şuan loq sipariş ettim HP VICTUS modellerinde baz alarak söylüyorum bios sorunu çok bariz ve işlemcisinde kısıtlama var amd modelleri aşırı ısınan bir model hpde pişmandım...
  12. Batuhann_1923

Alıcı kişiler dedem ve taksit kullanıyoruz internetten nasıl geleceğini bilmediklerini söylüyorlar ben karışamıyorum şahsende onlara
  13. Batuhann_1923

Evet mediamarkt çalışanıyla kavga ettim vatan bilgisayar tarafından dolandırıldım
  14. Batuhann_1923

Hocam yıldızlar değil satıcının değerlendirmeleri var o kısımlarda şikayetçiler gözüküyor şikayetvardada detaylı olarak gözüküyor. 1719342288 Ve hocam ayriyeten vatan bilgisayardanda almıyorum ve hp markada almıyorum bu sene bi güzel soyup soğana çevirdiler sağolsunlar iadede zorlandım bir...
  15. Batuhann_1923

Hocam lenovo ile dell arasında büyük bir teknoloji farkı var diye biliyorum 1719341581 Ve ayriyeten yorumlarıda hiç iç açıcı gibi gözükmüyor.
  16. Batuhann_1923

30k bulamadım hocam
  17. Batuhann_1923

Bu arada içinde windows 11in home sürümü bulunmakta fiyata dahil denildi
  18. Batuhann_1923

Merhabalar teknosadan 52k gibi bir fiyata Lenovo LOQ 15IRH8 marka laptop aldım cihazı kullanmış iseniz performans soğutma ses vesayre her türlü övgüyü ve eleştiriyi yazarmısınız. (Öneri yapmayın cihaz çoktan alındı) Link...
Top Bottom