Arama sonuçları: *

1. Y

1200-1300 tl bandında klavye önerisi.

Valla olabilir hocam fiyatta güzel fakat switch bilgisi yok sesli mi sessiz mi onu nasıl bileceğiz
  2. Y

1200-1300 tl bandında klavye önerisi.

Dostlar selamlar blue switch mekanik klavye sahibiyim fakat sesinden artık rahatsız olmaya başladım. Bundan ötürü sizlerden Membran veya Red Switch klavye önerisi almak istiyorum. Aklımda şu an Membran olarak Razer Ornata V3X var tavsiye eder misiniz? Ve diğer tavsiye edeceğiniz cihazları da...
  3. Y

Öneri JBL Tune Flex VS Jabra Connect 5T

Teşekkürler kral çok sağ olasın beni yükten kurtardın. 🙏🏻🙏🏻
  4. Y

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim hocam yorumlara bakıldığında ANC nin çok aşırı beklentiye girilmemesi gerektiğini söylüyorlar onu çok kafama takmıyorum ama benim için şu an tek sorun Kulakta ağrı yapıyor mu ? Uzun süre durduğu zaman ağrı var mı ? Diğer kullanıcılar bundan muzdarip olmuş...
  5. Y

Arkadaşlar selam uzun zamandır kulaklık arayışındayım ve aklımda şu an JBL Tune Flex ve Jabra Connect 5T var. Sebebine gelirsek jbl ses kalitesi olarak güzel marka incelemelerine baktığım zaman da olumlu görüşler var ve dediğim modelde çift kullanım söz konusu (silikonlu-silikonsuz) ondan dolayı...
  6. Y

Hangi arabayı almalıyım ve neden ?

Scirocco çok mantıksız bi araç o fiyatlara hele ki. Şu yönden mantıksız aracın motoru başlıca sorunlu ve eğer DSG şanzıman alırsan oda saatli bomba sanayide bi motor bi şanzıman dolaşır durursun. DSG kötü bi şanzıman mı asla fakat düzgün kullanılmadığında 50 bin civarı problem açıyor ondan...
Geri