Arama sonuçları: *

• Users: West2
  • Order by date
  1. W

Asus Prime A320m-k Ryzen 5 5600 Takılır Mı?

Asus Prime a320m-k modeline Ryzen 5 5600 ve rx6600 taksam sorun yaratır mı
  2. W

Ryzen 5 5600g APU Sistem Bu Fiyata Alınır Mı ?

:D Satıldı gözümün önünde
  3. W

Ryzen 5 5600g APU Sistem Bu Fiyata Alınır Mı ?

https://oyuncu.market/urun/apu-sistem-ryzen-5-5600g Arkadaşlar sistem bu sonradan ekran kartı olarak ne alabilirim ve bu fiyata alınır mı ?
  4. W

Bu Fiyata Bu Pc Alınır Mı ?

2.el bir pc buldum linkini atmak istemiyorum :D . İçinde Ryzen 7 3800x ve rx5700 xt rog strix , 3600mhz gskill 2x8 ram , asrock b550m hdv var ve fiyatı 16.500 tl alınır mı ki bütçemde bu kadar doğrusu.
  5. W

Oyunlar Sürekli Kasıyor

Konuyu nasılda çözdün hemen öyle . Bak ekran alıntısında prince of persia 2008 in sistem gereksinimleri yazıyor
  6. W

Oyunlar Sürekli Kasıyor

Öncelikle herkese iyi günler dilerim, yakın zamanda bilgisayarımı sattıktan sonra idarelik bir bilgisayara geçtim sistem özellikleri: Intel i5 7200U, AMD Radeon R5 M330, 8 GB RAM bende bütün oyunları GeForce NOW ve boostreoid gibi Cloud platformlarından oynuyorum. Lakin geçtiğimiz günlerde...
  7. W

İntel i5 7200u İşlemci İçin Harici Ekran Kartı Önerisi

Hp bir laptop um var ve PCI Express 3.0 yuvasına sahibim lakin içinde ki harici ekran kartı AMD R5 330 oyun konusunda aşırı yetersiz bende harici bir ekran kartı takmak istiyorum bunun içinde gerekli ekipmanlara sahibim lakin hangi kartı takmam gerek işlemci hangi kartı taksam besler bunu...
Geri