Arama sonuçları: *

1. veneficus

Skype sürekli oturumu kapatıyor

kaldırıp tekrar kurdum yine ayısı oluyor
  2. veneficus

Skype sürekli oturumu kapatıyor

pc her kapanıp açıldıldığında skype oturumu kapatıyor yeniden giriş yapmam gerekiyor bunu bir çözümü var mı ?
  3. veneficus

Güç tasarrufu modunu sürekli açık tutmak zaralı mı

Xiaomi redmi note 13 pro cihazını kullanıyorum ve sürekli güç tasarrufu modu açık bir zararı var mı ?
  4. veneficus

Lisede veli isteği ile sınıfda kalabilir miyim

hocam 1 2 hafta uğraştık artık devamsızlık silme diye bir şey yok çok öğretmenle müdürle görüştük malesef olmuyor senin dediğin devamsızlık silme hastaneden illegal olarak tanıdık yolu ile geçmişe dönük rapor yazıp devamsızlıkları sildiriyorlardı ama artık her şey elektronik ortamda olduğu için...
  5. veneficus

Hocam benim çalıştığım yerin ustalık ve öğretici belgesi yok o yüzde sistem beni rasgele bı okula atmış ve oraya hiç gitmediğim için devamsızlıktan kalıyorum mecbur sınıf tekrarı yapıcam :)
  6. veneficus

Hocam zaten şuan normal okula geçersem devamsızlıktan kalmış oluyorum
  7. veneficus

Okulu bırakıp çalışmaya başladım ama çok pişman oldum şuan saat 6 da eve gelip full ders çalışıyorum ve sene başında okulu bıraktığım için şuan gittiğim sınıfın konularını bilmiyorum o yüzden sınıf tekrarı yapmak istiyorum hem geçmiş senelerde ki eksik konularıda tamamlamış olurum Asıl sorum...
  8. veneficus

ücretsiz oyun önerin lütfen

zula
  9. veneficus

Nereden film indirebilirim

evet hocam kaspersky uyarı verdi
  10. veneficus

yuotubeden bakarak yaptım çok sağolun
  11. veneficus

idm yi kullanmayı bilmiyorum nasıl kullanılıyor
  12. veneficus

hangi siteden indirebilirim onu soruyorum
  13. veneficus

nereden indirebilirim pc için
  14. veneficus

Modem arayüzüne dns ekleme

Modem arayüzüne giriş yapıyorum ama dns eklemeyi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz . İnternet : kablonet
  15. veneficus

VPN olmadan malum sitelere nasıl girilir

Kendim buldum nasıl yapılacağını ayarlardan dns değiştirmenize falan gerek yok turncu siteye falan giriyor . hâlâ giremediyseniz 7 8 kez tekrar yükle yapınca oluyor
  16. veneficus

Cihaz Resmi note 13 pro modem arayüzünden dns nasıl ekleniyor 1731130346 İkisinede mı 1.1.1.1 yazıcam
  17. veneficus

Hocam redditde falan görüyorum insanlar dns değiştirip giriyor bende olmuyor o yüzden sordum
  18. veneficus

Dns değiştiriyorum olmuyor illa VPN mı açmak lazım . Mobil cihaz için
  19. veneficus

Redrahon k552 seich tipi nedir

Bir süredir kullandığım klavye blue seich ve değiştirmek istiyorum hangi seich almalıyım
Top Bottom