Arama sonuçları: *

1. mqmiii

Arabamın egzoz uçları

Rengi farklıysa ediyolar ceza da yazıyolar yani hertürlü yicen o cezayı kaçamazsın malesef
  2. mqmiii

Arabamın egzoz uçları

Ruhsatta kırmızı siyah geçiyor üstüne kırmızı stcker var diye ceza yazarım diyo ne diyim
  3. mqmiii

Arabamın egzoz uçları

Yazmaz seninkine ama yinede dediğim gibi gıcık birisi denk gelirse ona bile yazar malum para lazım
  4. mqmiii

Arabamın egzoz uçları

Geçen motora egzoz taktım sesli değil seside yok görüntüsünden dolayı ceza yazdı abartı diye ama ses yok ortada polisine göre değişiyo o durum
  5. mqmiii

Sistemi satsam ne kadar eder

KASA ÖZELLİKLERİ Msı 360mm sıvı soğutucu Ryzen 5 7500f işlemci 16gb Ddr5 cl30 ram 512 gb m2 ssd Akvaryum kasa 4 fan rgb 850 bronz sertifikalı psu 9060xt 16 gb gigabayt ekran kartı 3 fan Gigabayt 850b wifi6 anakart ddr5 EKİPMAN Atk a9 plus mouse Atk n9 pro kulaklık kablosuz Aula f75 max...
  6. mqmiii

Atk a9 kullanan varmı memnunmu

Kalitesini bilemem ama 500 tl ye mouseped almıştım 7 8 sene önce 5 tl ye aldığım mouseped de çalışıyor
  7. mqmiii

Atk a9 kullanan varmı memnunmu

Mousped den dolayı sorun çıkarabiliyor hissetmiyor ani refleksleri onun dışında sorun yok mousped değiştirdim sorunsuz kullanıyorum
  8. mqmiii

Öneri 3-4k arası kulaklık önerisi 2026

Yok hocam uygulamasında da
  9. mqmiii

Öneri 3-4k arası kulaklık önerisi 2026

N9 kullanıyorum çok memnunum 1 hafta oldu alalı ses kalitesi mikrofon genel yapısı gayet fiyatına değer tek kötü yanı açma kapama veya başka komut yaparken çince konuşması onun dışında çok beğendim
  10. mqmiii

Çözüldü✓ Anakart bağlantısı doğrumu

resimdekiler
  11. mqmiii

Çözüldü✓ Anakart bağlantısı doğrumu

Bağlantılar doğrumu yardımcı olurmusunuz
  12. mqmiii

Yardım Son Parça sistemim için Yardımcı olurmusunuz

https://amzn.eu/d/07E9KwvD Anakartım 1770452828 Max 6.500 haftaya maaş alcam onu da işlemciye vericem almadan bitti yani param
  13. mqmiii

Yardım Son Parça sistemim için Yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar DDR 5 9060xt 16 gb 16 gb ram tek işlemcim kaldı bunu düşünüyorum uyumsuzluk vs sorun olurmu
  14. mqmiii

Yardım Ram öneri bu ram nasıldır ?

Hepsiburada olanı alıcam aynı özellik marka farkı illa vardır ama fiyat biraz olsun düşük sorun olurmu sizce 1770364192 Birde işlemci. Ve ram kaldı almam gereken önce ram nı almalıyım işlemci mi zam konusunda konuşursak eğer
  15. mqmiii

https://app.hb.biz/y8vU0E04lZpG Bu ram nasıl peki
  16. mqmiii

Tercih edebilirim o zaman sorun yaşamam dimi
  17. mqmiii

Selamun aleyküm DDR 5 sistem topluyorum mecbur ram alcaz artık bu en ucuzu ama iyi midir? bilgisi olan yardım edebilirmi
  18. mqmiii

Ps5 hangisi almalıyım cdli mi

İlla ps5 istiyosan cd li versiyonunu al ama bence pc almak en mantıklısı
  19. mqmiii

Haklı ben ps5 aldım 1 hafta sonra yüzüne bakmadım sarmıyo şimdi sattım ps topluyorum hiç oynamasam en kötü filim felan izlerim
  20. mqmiii

Cd li al ilerde cd denk gelir oynarsın
Geri