Arama sonuçları: *

1. S

YKS'ye Günler Kala Sky-is-the-Limit

Süper. Seni kutlarım ve hakkında hayırlısının olmasını diliyorum. Bir bakış açısı da şu bence: Belki de obpnin bu kadar düşük olduğunu düşünüyorsan bir noktada bu düşük obp "Bak sen insanlardan obp olarak daha düşük noktadasın, boşlamaya lüksün yok" gibi bir bakış açısı katmış olabilir sana...
  2. S

Arkadaşlar bu arada dopamin hormonunun insan üzerindeki etkileri çözmeniz için bazı videolar bırakacağım. Klasik dopamin detoksundan bağımsız güzel sonuçlar almanızı sağlayacağını düşünüyorum. Buna ek olarak kan değerlerinize baktırıp duruma göre çeşitli takviyelerle de ikiye katlayabilirsiniz...
  3. S

Rica ederim başarılar. Mental anlamda son videolarında deneme net arttırmak için videoları vardı. Hayırlısı olsun hakkında.
  4. S

Teşekkürler <3
  5. S

Aleykümselam. Teşekkür ederim güzel mesajın için. Elimden geleni yapıyorum. Bence whywouldnt izlemediysen tavsiye ederim taktiklerini. Youtube kanalı gerçekten inanılmaz. Çalışma sürelerini direkt arttırır bunla bağlantılı olarak netlerini de inanılmaz ölçüde arttırır bence.
  6. S

Baya iyi taktik ben de kullanıyorum. Sabahları uyanırken o uykulu his ve beş dakika daha diyip erteleme hissini aklıma getiriyorum. Sabah beş dakika daha geç kalmaktansa beş dakika daha erken uyurum diye düşünüyorum. 1714050914 Selam. Evet yine ben. YKS adına çalışmalarıma tam gaz devam etmeye...
  7. S

Ders İçin Kulak Tıkacı Önerisi

Kulak tıkaçları düzgün takılmadığında ve kaliteli olmadığında kulağa ciddi zarar verebiliyor. Sana tavsiyem ancsi kaliteli olan kulaklık alman. Uzun süre kullanımda kulağını felaket ağrıtır.
  8. S

1713968995 O da iyi taktikmiş. Bir ara da feni kötü olan sayısalcılar EA geçip Sabancı Üniversitesinde sayısal bölüm okuyorlardı. xD :D
  9. S

Merhaba. Yine ben. Bugün 24 Nisan. 25-30 Günde Full ayt kampım güzel gidiyor. Artık gün gün programla beraber kampın hangi aşamalarında olduğumu da yazacağım. Bazen ara ara kaybolma gibi durumlar olabiliyor maalesef. Kampta tabi ki hedeflediğim kadar hızlı ilerleyemesem de güzel sonuçlar...
  10. S

Fark etmez nasıl istersen. Burdan da yazabilirsin hiç problem yok🙏
  11. S

Sihirli bir taktik yok ama her şeyden önce bunu izlemelisin bunu da izle bunu da izle mutlaka. Bunlara ek olarak analiz yapıp eksik konuları belirleyebilirsin. Sonra onları Eyüp b 3d vdd serisinden izleyip sorularını çizebilirsin. Kısa sürede arttıracaktır netlerini. (Ben...
  12. S

https://www.youtube.com/@whywouldnt Bu kanalın hem ilk 3 videosunu hem de günde şu kadar çalıştım videolarını izleyebilirsin. Aynı zamanda çalışma süremi arttıran taktikler adında videoları var onları da izleyebilirsin. Tek tek detaylı anlatıyor. Forumdan haberdar olmak istersen de takip mi...
  13. S

Ya elimden geleni yapıyorum işte. 170e sabitlesem netlerimi iyi olacak sanırım. :D Teşekkürler <3 forumda yeniyim eğer haberdar olmak istersen "böyle biri vardı ne yaptı acaba vs diye" takip mi beğeni mi öne çıkarma mı ne yapman gerek bilmiyorum ama ondan yapabilirsin. (Haberdar olmak için...
  14. S

istediğin sıralamayı kalan süreçte günlük 10+ saatler çalışarak yapman hatta çok çok üstüne çıkmak ilk senenden mümkün. Sana tek bir önerim var. Lütfen kırık obp ile girme sınava. Bir kişi bir kişidir. Sırf bu sebepten msü kazanmama rağmen tercih yapıp bıraktım. 1713533322 Aynen öyle. Gerçekten...
  15. S

Dediğini tam olarak anlamadım ama sanırım netlerimin düşük olduğunu düşünüyorsun. Haklısın düşük. Hedeflerim çok büyük yaklaşık 1 ay sonra çok çok daha sağlam netlerle geri dönüyor olacağım. Sıralama hedefim pek yok elimden geleni yaptıktan sonra en iyisi olsun isterim. #hedefilk100 #ykstayfa...
  16. S

Sosyal medyayı hayatımdan sınava kadar çıkardım. Kendi kendime belki burada bir şeyler paylaşabilirim. İsterseniz burada mini bir iletişim ağı oluşturabiliriz. Kısaca benim hakkımda Sayısal Mezun(ilk mezun senem ve 200kdan bıraktım depremden dolayı) güncel TYT netler: 90 civarı güncel AYT...
Geri