Arama sonuçları: *

1. M

Anakartmı bozuk? Psu mu bozuk?

Elini tusta basilimi tutuyorsun ? Bana anakart arızası gibi geldi
  2. M

AMD FX 8350 rx 570 8gb

RX 550 nin yeterli FPS verebildiği oyunalr ise ryzen li sistem daha iyi olur
  3. M

Yardım Yeni Ram Pc Açılmıyor

am4 platformunda da 4 slot 3600 mhz deneyin gene çalıştırmayabilir. desteklemiyor çünkü yüksek frekans için CUDIMM bellek şart. 2 slot en garanti yöntem 4800 mhz üstü çalışmaması normal 4 slotta. işlemcinin slikonu aşırı kaliteli olması lazım ve bellek kontrolcüsü etkeni de var
  4. M

Laptopa ram taktım ve bir süre sonra bilgisayar kapanıyor ve tekrar açılıyor

ram testi ben yeni taktığın ram in sıkıntılı olmasından şüphelendim
  5. M

AMD FX 8350 rx 570 8gb

ileride sistem güncelliyeceksen ryzen 3 lü sistem daha iyi olabilir anakart değişimine gerek kalmaz. hangi oyunları oynuyorsun ? rx 550 yeterli değil günümüzde sistem değişimi yapmayacaksan fx 8350 rx570 sistem daha iyi olur
  6. M

AMD FX 8350 rx 570 8gb

işlemci soğutucusu iyi değilse çok kafa ütüler baştan belirteyim. ryzen li sistem bulabilirseniz her türlü ryzen 3 işlemci bile bundan iyidir
  7. M

4K EDİT + RENDER İÇİN HANGİSİ?

9950x
  8. M

Yardım PSU olarak ne almalıyım?

Ben o bomba kitini patlattım geçen sene soketten ark duymadığın sürece kullan dememin sebebide bu açıkçası şuan kutusunda yatiyor
  9. M

Yardım PSU olarak ne almalıyım?

soketten ark (cızırtı) duymadığın sürece kullanılabilir bir power
  10. M

BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15

https://forum.donanimarsivi.com/konu/colorful-b650m-ram-uyumlulugu.1092399/#post-9806677 zannedersem buydu arkadaş
  11. M

BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15

güvenmemelisin daha dün 2 kullanıcı bu anakart ile ilgili ram sorunu başlığı açtı. kendim de kullanıyorum colorful gaming frozen x570m önermiyorum yazılımı kötü
  12. M

Çözüldü✓ Colorful Battle-Ax B650M-Plus V15 Wifi Sıcaklık Sorunu

oyunlarda kasmanın birçok sebebi var bir de msi afterburner üzerinden kontrol et sıcaklıkları. benim i-game center doğru gösteriyor. o mavi uygulamanın bilgilerinden hangi sensörü baz aldığına bakman lazım sıcaklık mevzusu için
  13. M

Çözüldü✓ Colorful Battle-Ax B650M-Plus V15 Wifi Sıcaklık Sorunu

farklı sensör verilerini okuyorlar büyük ihtimal ile çözüm konusunda bilgim yok
  14. M

Uzay montaj sistem ile ilgili sorum var

deri yalıtkan sayıldığı için düşük voltajlarda çarpmaz veya sistmei çalıştırmaz. ama dilinle sorumluluğu üstüne alarak deneyebilirsin :). onun dışında buton en sağlıklısı
  15. M

Yardım Colorful b650m ram uyumluluğu

Ürünlere laf yok ama yazılımı rezalet biraz da yazılım konusuna yuklenseler güzel marka. Donanımı gayet dolu dolu ama bios olsun yazılım olsun biraz kesat mesela i game center var gayet güzel bendeki gaming frozen anakartin led lerini yonetebiliyorum, ARGB kontrolü var fan ayarı bile yapılıyor...
  16. M

Amd İşlemcide 7000MHz CL32 Ram sıkıntı çıkartır mı?

6000 MHz daha iyi olur 7000 çalıştırmak için şans lazım işlemci silikon kalitesi, bellek kontrolcüsü gibi etkenler var. 6000 MHz üstü CUDIMM bellek lazım Garanti olması açısından
  17. M

Yardım Colorful b650m ram uyumluluğu

Anakartta sorun olmadığı ne malum ? Bir de bunu düşünün bir çok kişi patriot kullanıyor sıkıntı olsa görürdük açıkçası. COLORFUL'a güvenmeyin derim gaming Frozen x570m anakartı 726 gün boyunca guncellemeyen, getirdikleri güncelleme deki pbo özelliği çalışmayan bir anakart üreticisi tekrar tekrar...
  18. M

Çözüldü✓ Sistemimin kaç wattlık psuya ihtiyaç duyduğunu nasıl öğrenirim

Tabii Msı'in powerleride kötü değil onlarda alınabilir
Geri