Arama sonuçları: *

1. E

Makro tuşlu Mouse önerisi

Arkadaşıma hediye olarak bir mouse alacağım. Kendisi için tek gereksinim farede makro tuşu olması kablolu veya kablosuz fark etmiyor onun için bir öneriniz var mı? Fareyi nasıl tuttuğunu bilmiyorum, maksimum 1500 minimum 300 lira arası her şeyi atabilirsiniz.
  2. E

Öneri Kulaküstü Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak kablosuz kulaküstü kulaklık alacağım kendisi bu kulaklığı Oyunlar için kullanacak. Tavsiyeniz var mı? 0-2000TL arası her öneriye açığım.
  3. E

Microsoft Store'dan aldığım oyuna giremiyorum.

Epic games'te valheim yokmuş şimdi baktım
  4. E

Düzenliyorum: Bu bilgi yanlış olabilir ben arkadaşımın yalancısıyım, biri gamepass ve steam den aynı sunucuda oynanabileceğini söyledi.
  5. E

Şimdi şöyle bir olay var: Valheim'ın Steam ve Microsoft sunucuları farklı yani Valheim'ı Steam'den alan biri Microsoft'tan alan biriyle oynayamaz. Epicte de aynı olay var mı diye soruyordum.
  6. E

Anaa orayı unuttum. Peki bu epicte de sunucular ayrı mı valheimda?
  7. E

Steamde pahalı 😔 Xbox uygulamasında da sıkıntı yaşamışlığım var baya o yüzden orayı deneyeyim dedim
  8. E

Oyunu iade ettim boşverin.
  9. E

Günlük kullanım ve oyun için laptop

Victusun monitörü iyi değil diye biliyorum yüksek ms ve adını tam hatırlamadığım renk olayının da kötü olduğunu hatırlıyorum
  10. E

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
  11. E

Ne tür ve ne sıklıkla oynuyorsunuz?
  12. E

Günlük kullanım derken film/video vb. mi yoksa yaptığınız bir iş mi var?
  13. E

Valheim aldım microsoft storedan açmaya çalıştığımda ''Bu uygulamanın deneme lisansı sona erdiği için uygulama başlatılamadı.'' uyarısını veriyor. Yardım edebilir misiniz?
  14. E

Çalışma motivasyonum yok.

Tyt de 60-70 arası, Ayt de 30-40 arası
  15. E

Çalışma motivasyonum yok.

Ben sayısalcıyım ve üniversite sınava çok zaman kalmadı. İlk başlarda gayet iyi çalışıyordum ve motivasyonum yüksekti ama şu an kitap açamıyorum bile ve en önemli konular (LTİ, Bitki Fizyolojisi, Elektomanyetizma vs.) kalmışken böyle olmam canımı sıkıyor. Sizlerin benim bu durumdan kurtulmak...
  16. E

Monster notebook aldım h.o mu g.o. mu

Yok yok ben sana sadece saygılı ol diyorum, öyle belli bir kesmi aşağılayınca, kendini onlardan üst görünce kimse seni umursamaz diyorum. Haddini bil öyle konuş o zaman seni adam yerine koyarlar. Burda laf dalaşına girmiyoruz fikirlerimizi belirtip birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
  17. E

Reis sakin niye hakaret ediyosun 😅 Şahsen şu ana kadar bir sorun yaşamadım, yaşayanlara geçmiş olsun. Benim Monster da baya eski hani GTX1650, i5 10. Nesil falan var. Depremzede oldu bilgisayar taş düştü kapağına zavallının, o yüzden ekranında bir süredir titreme var daha yeni hakkın rahmetine...
  18. E

Teknik servisle insanlar nasıl sorun yaşıyor? Yani ben kendi tecrübesizliğim yüzünden birkaç defa pc yi monstera yollamak zorunda kaldım, hepsinde hallettiler. Hatta şuan da monsterda ekranı değiştiriyorlar 😅. Birçok kez teknik servisten şikayet edenleri gördüm ama ben şu ana kadar hiçbir sorun...
Geri