Arama sonuçları: *

1. A

Oyunlarda bilgisayar donuyor sorunu çözemedim ACİLL Yardım!!!

Evet denedim onu da yine olumsuz DP 2.1 kablo aldım o bile yeni 1774156175 Onu da yaptım ilk akla gelen her şey denedim bios reset ,uptate hepsi tek çâre hepsini tekrar yatıcam galiba sürekli de format atmak istemiyorum ama valla kafayı sıyırtacak
  2. A

Ram 6000 mhz frekansı düşürdüm denedim, ama yine düzelmedi
  3. A

İşlemci:AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart:MPG X870E CARBON WIFI EkranKartı:Zotac 5080 OC Ram:Corsair vengeance 32 GB NvME SSD:Kıoxıa 1 Tb Psu:Corsair 1000w 360 mm Sıvı soğutma VS.. Sistemi yeni topladım temel bios,windows ayarlarını yaptım fakat pc de gereksiz yavaşlık,takılma donmalar yaşıyorum...
  4. A

Pc Boştayken Kullanım Oranı Artıyor

demek istediğini anladım ama öncesinde zaten yüksek performans ta kullanıyordum böyle bir sorun yoktu oyunlarda 290-300-350 fps alırken şimdi 200-170-150 lilere kadar düşüyor ama yine de deniyim bro eyvallah
  5. A

:) zaten en sonun da öyle yapacağım ama baya kafayı taktım aniden niçin yapar böyle bir şey kafayı yicem yine de teşekkürler bro önerin için
  6. A

Merhaba Sistem boştayken bile işlemci kullanım oranı artıyor,oyunlar'da darboğaz oluyor, anlık fps düşüyor 1-2 hafta öncesine kadar bir şey yoktu,sisteme komple stres testi yapıyorum herhagi problem gözükmüyor (voltaj) dahil,fortmat'da atıldı.Fakat düzelmedi.Buna benzer sorun yaşayan,veya çözüm...
Geri