Arama sonuçları: *

• Users: qcil
  • Order by date
  1. Q

2.000TL silikonsuz bluetooth kulaklık

kulak içi evet. ama silikonsuz derken kastettiğim görseldeki gibi ucunda silikon şey olmayan
  2. Q

Hepimizi kandırdılar

yuh
  3. Q

Okullardaki kelebek sistemi hangi programla yapılıyor ?

Bildiğiniz gibi sınavlarda kopya çekilmesini önlemek için kelebek sistemi denilen şey yapılıyor . Bu karıştırma işlemi için bildiğiniz program var mı ?
  4. Q

2.000TL silikonsuz bluetooth kulaklık

2.000TL civarında silikonsuz bluetooth kulaklık arıyorum. kullanım amacım kütüphanede video izleyebilmek ve arada müzik dinlemek.
  5. Q

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

hocam garticphone oynuyorduk 2 kişi hatırladınız mı
  6. Q

Sesli Konuşma Özellikli Akıllı Saat Bütçe 3500TL

Kardeşim sesli konuşma özelliği olan bir akıllı saat almak istiyor ve şu an Alcatel TCL MT40X Movetime Watch modelini almayı düşünüyor. Sizce bu fiyata daha iyi özelliklere sahip bir akıllı saat bulmak mümkün mü? Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. ürün linki ...
  7. Q

150k civarı hızlı satabilceğim elektronik eşya

nft olabilir
  8. Q

Black Myth Wukong Offline Hesap

Oyunu indirdikten sonra hesap patlasa bile oynayabiliyorsunuz. Ben, Ghost of Tsushima’yı yaklaşık 1 aydır hesabın şifresi değişmiş olmasına rağmen oynuyorum. Wi-Fi’yi kapatıp oyuna tıklıyorum, şifre kısmına eski şifreyi yazıyorum, ardından çevrimdışı moda geçe tıklıyorum. Oyunu normal oynuyorum...
  9. Q

BAŞIBOŞ İNSAN SORUNU-ARTAN ŞİDDET OLAYLARI

Hayvanlara yönelik şiddet eyilimlerine nasıl yasallık kazandırıyor? Türkiye psikologlar derneğinin admini kim acaba çok merak ettim
  10. Q

Windows Lisans için Hangi Siteyi Önerirsiniz ?

https://www.pttavm.com/windows-11-pro-lisans-key-p-227846630?srsltid=AfmBOooxUdibxD1VUem7LlJCYPj0dznA7eKV2OTn4t9tLGKx3Pv9uM1w Ben buradan almıştım hem diğerlerine göre daha ucuzdu diye hatırlıyorum. Düzgün çalıştı.
  11. Q

Dual Boot'la Linux kurarken Bitlocker hatası

Merhaba, HP Victus 36NT laptopumda Windows 11 vardı. Dual boot ile Windows'un yanına Linux kurmak istedim. Normal yapılması gereken adımları izleyerek flaşı taktım ve Ubuntu'yu çalıştırdım, ancak 'BitLocker açık' hatası aldım. Windows'tan kontrol ettiğimde BitLocker'ın kapalı olduğunu gördüm...
  12. Q

%100 Ücretsiz dil öğrenme sitesi önerisi

Bu videoda gösterdiğini yapınca reklamlar kalkıyor ve sınırsız canınız oluyor
  13. Q

Fen lisesini kazanabilirmiyim

Hocam buradakilerin yazdıkların az çok okudum lütfen böyle saçma şeyleri ciddiye almayın . böyle saçma sapan insanların dolu olduğu platformlara böyle sorular sormayın
  14. Q

Fen lisesini kazanabilirmiyim

kaliteli hoca ve çevre iş yapıyor zaten etrafındaki herkes 0,40lık dilimle giren çocuklar olunca az çok bir seviyesi oluyor
  15. Q

30-40k laptop önerisi(üniversite)

fiyatına göre çok pahalı değil mi // edit : fiyatına göre çok pahalı değil mi ne qwewqeqweq
  16. Q

Toxic Bir ailede büyümek ve kurtuluş yolunun olmaması

Ben de aynı durumdan müzdariptim. Lisenin başından beri yurttayım. Ailemi 2-3 ayda bir hafta görüyorum. Yazları da Teknofest gibi yarışmalarla il dışında geçiriyorum
  17. Q

Bursa otogardan merkeze nasıl giderim?

nolur nolmaz moovit programını indirmenizi tavsiye ederim.
  18. Q

Robloxun erisim engeli yemesi

Ne güzel ülkeyiz be. Haddini bilmeyen şirketlere tokatı yapıştırıyoruz. Helal Olsun . Avrupanın neden kıskandığını umarım anlamışsınızdır. Halkın adamı hakkın aşığı on minyonların umut ışığı :trpeepo: 1723104060
  19. Q

TELEGRAM KAPATILABİLİR ❗

çok güzel söz
  20. Q

Yeni favori youtuberim! EGE KIRKIK!!!

https://www.youtube.com/@mucityigitsenyotuber1689
Geri