Arama sonuçları: *

• Users: Nuyyu
  • Order by date
  1. N

İnceleme Casper Excalibur G870 inceleme (deneyimim)

Bide kullanıldiklari macunu çok merak ediyorum. 1716157516 Victus ile karşılaştıra bilirsiniz ses kalitesini. (örnek olarak beats yada harman kardon Vb.. verseydim eşit olmazdı)
  2. N

İnceleme Casper Excalibur G870 inceleme (deneyimim)

Casper in sıkıntısı şu kullandığı ana kart ve İşlemci yanlış ddr4 ile 12.nesil İşlemci kullanmaya çalışıyorlar aynı şeyi 13.nesile yaparlarsa hiç hoş olmaz. O fiyata çıktığın zaman ddr5 beklersin Casper ve monster in ortak en büyük eksileri. Ddr4 anakart, kötü kasa, ses sistemi. 1716157368...
  3. N

Bu sistem parçalarını almalı mıyım?

X670 gerek yok b650 yeterli yeni işlemciler gelicek biraz daha beklersen direk onları alabilirsin performans farkı baya olur ekran kartı da aynı durumda yine yarı yarıya performans artışı olucak biraz daha beklemeni tavsiye ederim Geçici bir sistem kullansan daha iyi şimdilik
  4. N

Oyuncu Bilgisayarı Almama Gerek Var Mı ?

Mini pc bide arch tabanlı Linux ile mükemmel gider. Fedora red hat tabanli ağır bir dağıtım. Eğlence arıyorsanız arc tabanlı dağıtımlara bakın.
  5. N

Lenovo LOQ larin panelleri baya kötü Victus olsa eleştiriler ama omen dan bahsediyoruz.. Üst segment bir marka. Lenovo Legion kullandım uzun süre çok ta rahattı omen - predator Vb.. de çok iyi zaten bunlar üst segment Nitro 16 lar alt segment diyemeyiz bile orta segment denilebilir tek kasası...
  6. N

Elinde zaten böyle bir sistem varken satıp 4060 almak saçma. Omen ağır geliyorsa daha hafif bir bilgisayar alabilirsin o konuda sıkıntı yok ps5 satmak istiyorsan da sana kalmış bir durum. PS5 ile Omen yıl sonuna yakın satıp 4050 den kurtulup 5050-5060 gibi laptop alabilirsin? Yada macbook...
  7. N

Windows 11'e geçilmeli mi ?

Windows 11 için optimize edilmiş donanım kullananlar Windows 11 kullanması daha sağlıklı her zaman ama isterlerse telemetry Vb.. Daha fazla şeyi kapatıp daha da iyi deneyim elde edebilirler 1714909308 Sorunsuz kullanırsın eski sistemlerde de sıkıntı yapmaz ama gereksiz kaynak tüketimi yapar. bu...
  8. N

Bir anda bilgisayar kontrolünü kaybettim?

Olayın virüs ile alakası yok sistem özelliklerini söyle kms ilerde hiç alakası yok rahat ol
Geri