Arama sonuçları: *

1. metehanxwq

Takas Yaparken Dolandırıldım Ne Yapmalıyım

benimde aklıma geldi hatta söyledim kuryeyle yaptığım için yaşını bilmiyorum sormadım öyle diyince 40 yaşındayım falan dedi ama inanmadım direksiyon setini napıcak o yaşta adam o yüzden panel bulamadım araştırıyorum ücretsiz anne ve babasına ulaşıcam ciddiye almıyor ama uğraşıp bulucam aile...
  2. metehanxwq

adresi var geri alırım diyor olmadı vermezse kendim hallederim (: 1766926703 vermiyordu sadece face id sorun diyordu güncelleme geldi ios 26.2 ondan sonra geldi satıcıda güncellemeden diyor. 1766926775 biliyorum zaten ama yan sanayi gibi değil orjinal gibi hiç kasma donma olmuyor satıcıda...
  3. metehanxwq

Merhaba, Sahibinden üzerinden yaşadığım bir mağduriyetle ilgili yardım almak istiyorum. Logitech G29 direksiyon setimi satıyordum ve telefon ihtiyacım olduğu için bir satıcıya iPhone 11 256 GB TR cihazı karşılığında takas teklif ettim. İlan açıklamasında sadece Face ID bozuk yazıyordu...
  4. metehanxwq

Bilgisizim aldığım sistem nasıl

son konuma bakar mısın hocam bilgin varsa teşekkürler.
  5. metehanxwq

Monitörde Siyah Ekran Sorunu

Merhaba,Lenovo Legion Go’ya AOC 2K 144 Hz monitör bağladım. İlk başta görüntü vardı ama 60 Hz görünüyordu. 120 Hz’e aldığımda siyah ekran oldu. Tekrar 60 Hz’e düşürsem de artık görüntü gelmiyor.Farklı HDMI kablosu denedim, sonuç aynı.Sizce Legion Go 2K 144 Hz desteklemiyor mu, yoksa monitörde mi...
  6. metehanxwq

Yardım Banabikurye ücret iadesi yapar mı?

merhaba banabikuryeden araçlı kurye çağırdım fakat 1 saat oldu kurye atanmadı iptal edicem para iadesi yaparlar mı yoksa bekliyim mi şuanda lazım bana bilen kullanan varsa yardımcı olsun daha önce motorlu çağırdım hemen atandı bazen atanmıyor
  7. metehanxwq

Yardım AOC 2K 27 İNÇ BU MONİTÖR ALINIR MI?

bütçem 6 bindi amazondan msi 27 curved aldım ışık sızması çıktı geri iade ettim tekrar aynı sorunlu monitör geldi bende sıfır almıcam bütçeme uygun zaten yok araştırdım bu fiyata sizce alınır mı bütçem 4 bin şuanda.
  8. metehanxwq

Yardım AOC 2K 27 İNÇ BU MONİTÖR ALINIR MI?

merhaba 2. el 27 curved monitör istiyorum sizce bu monitör alınır mı 2 yıllık kutu fatura yok 4500 e veriyor sıfır aldım ama kronik sorunluydu 2 kere iade ettim kullanan varsa bu monitör özelinde yorum yapsın önerisi olan varsa curved olmayan monitör atmasın 27 ve curved olması önemli sagolun...
  9. Onvo Rx4 Elektirikli Scooter Ekstralı

Satılık Onvo Rx4 Elektirikli Scooter Ekstralı

ONVO RX 4 ELEKTİRİKLİ SCOOTER ÖZELLİKLER Motor Gücü 2400W. Max Yokuş Tırmanma. 30° Max Hız. 25 Km Hız Kilidi Açık 70 Km Max Menzil. 55-60 Km. Batarya. Lithium 52V-21Ah. Taşıma Kapasitesi. 150 Kg. Lastik Ebatı 10x2.5'' Havalı Off-Road. Fren Sistemi. Hidrolik Fren. EKSTRALARI (15.000₺) Karbon...
    53.00 TRY
  10. metehanxwq

Yardım Amazon’dan Aldığım MSI MAG 27C6F Monitörde Tekrarlayan Işık Sızması Sorunu

Merhaba, Amazon üzerinden MSI 27” MAG 27C6F model monitörü sıfır olarak satın aldım. İlk gelen üründe belirgin ışık sızması (backlight bleed) problemi vardı ve bu nedenle iade ettim. Aynı modelden tekrar sipariş verdim ancak ikinci gelen üründe de aynı sorunla karşılaştım. İki farklı üründe de...
  11. metehanxwq

AOC 27G42E Alınır mı?

en son konuma bakar mısın hocam
  12. metehanxwq

Yardım Monitör Önerisi 5-6 K

en sonki konuma bakar mısın 2 adet buldum curved olmasını istiyorum hocam
  13. metehanxwq

Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

son konuma bakar mısın 1764603572 son konuma bakar mısın hocam 1764603613 merhaba son konuma bakar mısın hocam
  14. metehanxwq

kanka curved lazım en sonki konuma bakar mısın yardım lazım
  15. metehanxwq

Yardım Sizce Hangi Monitörü Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar 6 bin bütçem var baya araştırma yaptım fakat monitör fiyatları artmış bütçemle 2 adet monitör bulabildim özellikle 27 inç ve curved istiyorum yoksa ips panelde var 4-5 bin bandında curved yok o yüzden bu 2 monitörden hangisi iyidir? satıcılarına baktım AOC olanınki Dey...
  16. metehanxwq

selam aleyküm arkadaşlar simülasyon oyunları ve fps rekabetçi oyunlar daha çok oynıcam 27 inç almayı düşünüyorum büyük mü olur ips panel istiyorum ve curved olması gerekiyor 144 hz olsa yeter iyi bilindik bi marka olsun konsolum 144 hz kadar destekliyor lütfen önerirleriniz yapar mısınız...
  17. metehanxwq

Yardım 3-4 Bin 144 Hz Curved Monitör Önerisi

Yani olsa daha iyi olur ama diğer öneriliride değerlendiricem
  18. metehanxwq

anladım lenovo legion go monitörde var aslında almışken en az 144 hz almak istiyorum
  19. metehanxwq

Sıfırda düşünüyorum çok sağolasın 2.el olarak alsam bu attıklarımdan hangisi alınır hocam?
  20. metehanxwq

Merhaba lenovo Legion go oyun konsolum için 24 27 inç curved monitör lazım genelde similasyon oyunu oynıcam direksiyon setiyle hikayeli oyunu konsolda oynarım bütçeme uygun iyi bir monitör önerir misiniz ? 2.elde olur hangi markayı almalıyım IPS istiyorum 144 hz olsa yeter
Geri