Arama sonuçları: *

1. Y

Aile paylasimi ile fivem oynanir mi

Arkadisimin kutuphanesinde gta 5 var ama bende yok forumlarda gordugum kadariyla aile paylasimindan gta5i indirip fivemi kurmam yeterli oluyormus bunun imkani var midir
  2. Y

27 İNÇ MONİTÖR DAHİL 20 BİN TL HAZIR SİSTEM

ne yazik ki 18k ya 4060 dusmuyor hocam fiyatlarin kampanyalarla da dusecegeni zannetmiyorum
  3. Y

Hazır sistem toplayacağım

hocam ne olursa olsun trendyol vb. uygulamalardan pc alinmaz.10k butceye ya apu sistem ya da 2.el sistem bakmanizi oneririm
  4. Y

Hazır sistem toplayacağım

apu sistemlerde hazir oluyor hocam sadece ekran karti olmadigi icin oyunlarda daha az performans alirsin.Valoda tahmini 200fps verir.ilerleyen zamanlarda rx580 gibi dusuk butceli ekran karti takarsan kâfi
  5. Y

bu sistem alinir mi?

r5 3600 işlemci 4060 ekran kartı A320 anakart 18k ya hazir sistem almayi düşünüyorum sistemi almak ne kadar mantikli,darboğaz yapar mi bilmiyorum.Bu fiyat sinirinda(15-18k arasi sistem önerinisine ihtiyacim var
  6. Y

2.el 10.000tl telefon önerisi

8 pro modelini dusunmustum ama yurt ici yok.Olanlar ise cok pahali
  7. Y

onceki cihaza hat takilirsa kapanir diye biliyorum hocam guvenmedigim kisiden boyle telefon alacagimi zannetmiyorum ama oneriniz için teşekkürler
  8. Y

maalesef yurt ici bakiyorum bu fiyata risk almaya değmez
  9. Y

yeni nesil orta segment telefon almak yerine 2 yil oncesinde cikmis olan amiral gemisi telefonlari tercih ediyorum. gundelik hayatimda oyun oynadigim icin onceliklerim ekrani ve islemcisi.Cogunlukla xiaoimi tarafindan oneri geliyor aklima yatan poco f4 modeli var.Bu fiyata rakiplerini...
  10. Y

Android Poco F4 roblox düşük fps

Hocam bende 2. el fiyata f4 almayi dusunuyorum 10.000 tl fiyatina gore bence rakipsiz onerebilecegin rakipleri soyler misin
Geri