Arama sonuçları: *

1. Musty144p

Valorant hesabımı satacağım

gamesatış (REKLAM DEĞİLDİR)
  2. Musty144p

Nasıl bir tercih yapmalıyım

Manisa Celal Bayar Üniversitesi düşünebilirsin bildiğim kadarıyla çam eğrisi sistemide var
  3. Musty144p

İlk motor için tavsiyeler

ilk trafik deneyimi için debriyajlı sürülebilir de sürülmeyebilir de sana bağlı hiç tecrüben yokmuş ama motoru iyi kullandığını düşünüyorsan olası aksiliklerin üstesinden gelebileceğini düşünüyorsan debriyajlı tercih edebilirsin diğer türlü scooter almalısın bence A noktasından B noktasına...
  4. Musty144p

Kaliteli Likit tavsiyeleri E-sigara (Waporesso gtx go 40)

Waporesso gtx go 40 cihazım var 3x60ml Tanya likit kullandım merdiven altı kalitesiz olduğunu öğrendim fiyatını hakeden F/P kaliteli likit önerebilir misiniz?
  5. Musty144p

Kaliteli Likit tavsiyeleri E-sigara (Waporesso gtx go 40)

Waporesso gtx go 40 cihazım var 3x60ml Tanya likit kullandım merdiven altı kalitesiz olduğunu öğrendim fiyatını hakeden F/P kaliteli likit önerebilir misiniz?
  6. Musty144p

850-900 k arasında megane 4`ten daha iyi öneriniz var mı ?

Ford focus - Ford Ecoboost - Volkswagen jetta - Opel Astra (turbolu olanları güzel) ecoboost piyasası kaç geçiyor bilmiyorum tam ama ben çok beğeniyorum
  7. Musty144p

125cc Motor önerisi.

sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullanılıcaksa şehir içi PCX en mantıklısı
  8. Musty144p

RX 580 Olması Gereken Değerler

furmark ta xfx rx580 için 80-90 arası alması lazım aynı kartın fps değerleri 85 avg çünkü o şekilde değerlendirin
  9. Musty144p

ALT TAB SİYAH EKRAN SORUNU

R5 2600 rx580 8gb 16 ram win 10 pro sadece oyunlarda yaşadığım bi sorun alt tab atınca 3-4 saniye siyah ekranda bekletiyo ardından sağ üstte DP yazısı geliyo pc açılırkende son ekrana gelirken siyah ekrana düşüyo açıldığında yine sağ üstte DP yazısı beliriyo bütün oyunlarda aynı sorunu...
  10. Musty144p

500W RX570 besler mi?

Eyvallah
  11. Musty144p

500W RX570 besler mi?

cooler master 500w güç kaynağı ryzen 5 2600 işlemci 8x2 16gb 2400mhz corsair RX570 4gb olacak şekilde sistem olacak bu güç kaynağı bu sistemi besler mi
  12. Musty144p

500tl kulaklık önerisi.

sonar 01 in fiyatı güzel 7.1 var olarak gözüküyor alınabilir malzeme kalitesi biraz memnun etmeyebilir
  13. Musty144p

500tl kulaklık önerisi.

sakın alma ses konusunda sıkıntı yok bass ı normal 7.1 özelliği zaten yok fakat mikrofonu kullanmak için extra dönüştürücü almanız lazım ve mikrofon belli bir noktada çalışıyor yani takıyosunuz kulaklığa hareket ettire ettire aktif olma bölgesini keşfediyosunuz ve sesi çok az gönderiyor
  14. Musty144p

STAJIMI BİTİRMEKLE İYİ Mİ YAPMIŞIM GEREKSİZ Mİ?

daha en başlarda bence çıkmakla iyi yaptım yoksa çok ezerlerdi stajyer miyim amele miyim belli değil
  15. Musty144p

STAJIMI BİTİRMEKLE İYİ Mİ YAPMIŞIM GEREKSİZ Mİ?

1 temmuz itibariyle stajıma başladım staja girdiğim yer exper aynı işletmenin yan tarafı var tamir bakım yedek parça formları doldurmaya gittiğimde yemek konusunda biz ne yersek onu yersin denmişti. herhangi bir bilgi verilmedi bu konu hakkında ilk hafta güzel geçti . yemekler başka bi şubeden...
  16. Musty144p

Bu klavyeyi aldım kazıklandım mı (altı üstü 200tl)

kazıklanmış mı hissediyosun cidden klavye eline geçtikten sonra iyiki diceksin
  17. Musty144p

meslek lisesi güzel rahat bölüm önerisi

O zmn hiç düşünme yaşadığın ilde ki turizm okulunu araştır değerlendirmelerine bak orda okuyan tanıdığın varsa kesinlikle bi kere dinle öyle tercih yap . Gitmeyi planladığın okulun değerlendirmeleri genellikle biraz abartılır ama 1 yıldız verilmiş değerlendirme varsa eğer dikkate al araştır öyle...
  18. Musty144p

meslek lisesi güzel rahat bölüm önerisi

otel sektörüne girme gibi planın varsa turizm oku (bence)
  19. Musty144p

Yardım 1000 TL monitör tavsiyesi

hangi ilde oturuyorsun onu bilirsek daha iyi olur
  20. Musty144p

Bisiklet önerisi lazım

4 yıldır kron xc100 kullanıyorum 1-2 yıldır sık sık binmesemde ilk aldığım yıl çok fazla kullandım şu ana kadar 1 kere bile tamir görmedi pabuçları dahi üstünden gelen pabuçlar bana kalırsa çok güzel bir bisiklet ama 2. el temiz rockrider alınabiliyorken birazda fikirleri değiştiriyor tabi ki
Geri