Arama sonuçları: *

1. ledunha

Termos yemek kabı arıyorum

hahaha orası oyle ama sıcak kalmasını istiyorsan cokta baska bir caren yok gibi bende o yuzden sıkıs tıkıs yiyorum yemekleri :)
  2. ledunha

hocam onlar sıcak tutma acısından kotuler cok kolay ısı kaybediyolar
  3. ledunha

Sistemim kac TL'ye satılabilir

up‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎ㅤ
  4. ledunha

hacı stanleyin corba kabı gibi kasıklı bi termosu var hem sıcak hem soguk cok iyi tutuyo hic acmazsan koydugun gibi rahat yersin,bide dechathlonda var siyah bu guzel tutuyo ama onerim stanley olur
  5. ledunha

Sistemim kac TL'ye satılabilir

hocalarım selamlar imzamdaki sisteme sahibim sadece ekran kartının kutusu ve faturası var ikinci el satmayı planlıyorum ortalama kac TL'ye satabilirim
  6. ledunha

Öneri Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

hocam hepsiburadada cok indirim kuponları oluyo onları kurcalayın biraz ben 1500ken almıstım ses kalitesinden memnunum, tek sıkıntısı bazen sesler boguk geliyor onun dısında bir soruna rastlamadım
  7. ledunha

2. EL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

12-13e var hocam daha yeni asus tuf sattım 12.250 ye diger arkadaslarda 12500den sattı 1754941686 evet o onemli 1754941768 o butcede tek care acılmıs olucak mecbur hocam dikkat edin sadece ama bilemedim 75 dereceleri yine fazla degil ama 65 derece satan elemanlar vardi birkac hafta once
  8. ledunha

Öneri Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

bir ara 900tlye nothing cmf buds geliyordu hala o fiyatlardaysa alınabilir bir kulaklık, tavsiye ederim anc kısmında beni tatmin etti
  9. ledunha

2. EL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

hocam 12k civarına bence 3080 almak daha mantıklı gibi
  10. ledunha

Epıc games ten bu sepet alınır mı?

rdr indirimde degil hocam
  11. ledunha

Epıc games ten bu sepet alınır mı?

arkadaslarla payday 2 akar 1754913252 biara epic beles vermisti ama
  12. ledunha

Torrent oyun nasıl indirilir

hacılar utorrent var qbittorent var vs vs bunların farkları ne
  13. ledunha

Psu yıkadım olanlar oldu

pirince sok hallolur dert etme
  14. ledunha

❌İndirim Bitti! Epic Games İndirimleri!

hocam epicte 42tl
  15. ledunha

başyapıt benim icin manyak bir oyun helede bu fiyata
  16. ledunha

detroit kacmaz gibi 1 dolara
  17. ledunha

RTX 3080 mi RX9060XT mi

hocam guc farkı oldugundan şeyettim
  18. ledunha

RTX 3080 mi RX9060XT mi

banada hocam ya aklıma yattı gibi 1754579229 watt degeri olarakta cok dusuk geldi bana, daha soguk ve sessiz calısır gibime geliyor, deneyimi olanlar vs varsa yazbilirse sevinirim kimi etiketleyecegimi bilmiyorum
  19. ledunha

RTX 3080 mi RX9060XT mi

hacılar selamlar bende suan asus tuf rtx3080 var 10gb, sizce kapalı kutu sapphire pulse rx9060xt 16gb ile takaslasam mı güc olarak daha gucsuz ama temiz kapalı kart ordan kafam rahat eder diye dusunuyorum. benim kartta guvenlik etiketide yok ilerde satarken etiketli daha rahat ettirir gibi
  20. ledunha

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

beyler aynı klavye amazon usa de 29 dolardı ordan aldım ben akrabama gidicek amerikadaki, oldu ki bir sıkıntısı cıktı, tus basmamaya basladı imha edip yenisini trye gondertme sansım var mı
Geri