Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim Asus TUF Gaming GT502 Plus Fanlı ATX Oyuncu Kasası 6.399₺

Ürün kodu plus versiyonunun olarak gözüküyor. 1752337377 Yine de sormakta fayda var, ya da kargo geldiğinde kutunun üstünden kontrol etmek lazım.
  2. G

Yanlış girmişlerdir. Plus modelleri 4 fanlı aktif kullanıyorum
  3. G

plus modeli 4 fan ve kontrolcüyle geliyor.
  4. G

Çözüldü✓ Ekran da mor mavi karıncalanmalar

Hdmi veya Dp kablosunu kontrol et hocam
  5. G

❌İndirim Bitti! MOTOMAX YÜZDE 40 NET İNDİRİM

Kazasız belasız kullan hocam hayırlı olsun, umarım bedeni tam uyar.
  6. G

hocam markadan markaya değişmekte benim da kafa 57 cm, arai kask medium tam olurken İcon variant sıkıyordu. İmkan varsa denemeden alma derim. Deneme imkanın olursa yanaklarını hafif sıkması gerekiyor, kafanı sabit tutup kaskı döndürmeye çalıştığında dönmemesi gerekiyor ve bir noktadan kafana...
  7. G

Şeffaf vizörlü her kask uygundur hocam. Ekstra görünmek için turuncu, yeşil v.b parlak renkler içerenler biraz daha mantıklı olacaktır. Bütçe konusunda da kendini mümkün olduğunca zorlamak kask özelinde yararına olacaktır hocam
  8. G

Asus prime b650m-k 4.339 TL

Bildiğim kadarıyla b650 2022 de çıktı. Bu işlemciler daha geç çıktığı için acaba gerekiyor mudur dedim.
  9. G

Asus prime b650m-k 4.339 TL

Bu B650 anakartlara 7500f veya 8400f takmak için bios update gerekiyor mu?
  10. G

ASUS TUF GT502 vs GT502 Horizon

Horizonda camların etrafındaki karartma yok ve dik inen çerçevesi yok (kasanın içini daha iyi gösterebilmek için), plus modeli 4 fan ve rgb kontrolcü ile geliyor. V2 ile düz arasında bir fark yok diye biliyorum. Kasa üzerindeki tuş ile rgb renk kontrolü yapmak isteniyorsa plus modeli tercih...
  11. G

🔥İndirim Asus Tuf Gt502 Beyaz Kasa 6331₺!

4 tane ekstra fan ve Rgb kontrolcü isteyenler, GT502 plus modeline de bakabilir.
  12. G

🔥İndirim Intel i7 14700F 11.783 TL

Maalesef rüzgarı alan markaya fanboyluk başlıyor. 7800x3d ile aynı fiyat olsa amd seçmeyi anlarım ama üstüne para verip 9700x almak mantıklı gelmiyor. Ayrıca intelin anakart tarafında da fiyat avantajı var.
  13. G

🔥İndirim Logitech G512 Carbon Kahverengi Switch 3249 TL

Alakası yok, yurt dışından garantisi biten g933 için kablosuz alıcı yolladılar. Yanına da usb şarj kablosu hediye etmişlerdi.
  14. G

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Peşin Fiyatına 9 Taksitli 9070 XT'ler Stokta!

Abartmıyoruz hocam niye abartalım, daha güzel yazılımla süslenmiş 4080 kendileri. Hala 9070xt den iyi ama.
  15. G

Yardım Psu değişmeli miyim, başıma sıkıntı çıkarırmı

Bütçe varsa online ups diye aratırsanız bulursunuz. Sadece elektrik kesintisinden korusun ve ekonomik olsun istiyorsanız Line interactive ups diye aratarak bulursunuz. Net bir marka öneremem, incelemelere ve kullanıcı yorumlarına bakmanız gerekiyor.
  16. G

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Peşin Fiyatına 9 Taksitli 9070 XT'ler Stokta!

Comeback atılan tek kısım Nvidia'nın fiyat şişirmesinden dolayı olan fiyat avantajı. 9070xt ile 5070ti aynı fiyat olsun Lisa Su bile 5070ti alır.
  17. G

Kısaca Line interactive elektrik kesilince devreye girer, online sürekli devrede olarak her türlü voltaj dengesizliği vb. korur. Online olanlar daha iyi ve pahalıdır.
  18. G

O zaman line interactive ve online ups farkını da araştırıp karar verebilirsiniz.
  19. G

Hiç kullanmadım, çok kötü değil diye biliyorum. Biraz araştırmak faydalı olacaktır. Şöyle de bir uyarı yapayım VA değeri sadece verebildiği maksimum çıkış gücünü belirtir, bu gücü ne kadar uzun süre vereceğini ise içindeki akülerin sayısı ve kalitesi belirler. Örnek veriyorum 2000 Va'lık bir...
Geri