Arama sonuçları: *

1. D

Migrostan Logitech g29 Alınır mı? shifterli

nası yani mouse 13k lira mı?
  2. D

Sistemimi nasıl upgrade etmeliyim?

ne kadar paradan bahsediyosun mesela
  3. D

MSI MAG 27cq6pf Monitör Nasıldır?

Ne sert yapıyon la adama ayrıca ıps daha iyidir ve ayrıca adamın attığı 9k lık senin va lıktan kat kat iyi
  4. D

Çözüldü✓ GAMİNG GECESİ Alınır mı? BU SERİ

4070 gördüm bi an bu f iyata bedava geldi LGFADLGKFALD 3070 miş harbi alınmaz LGFASDKLşgşdlagşlk
  5. D

🔥 20x Paris 2023 Kapsül Çekilişi 🔥

BADBBY
  6. D

Çözüldü✓ GAMİNG GECESİ Alınır mı? BU SERİ

tabikide alınır manyak mısın 4070 2 tb ssd 16 gb ram seni bayağı uzun götürür bu laptop malzeme kalitesi de iyi gibi sanki
  7. D

20k bütçeye bu sistemi almayı düşünüyorum nasıldır?

4060 almayın bence çünkü ömrü kısa bir kart 4070 alabilirsiniz bütçe artmazsa rx 6650 xt falan idealdir
  8. D

Sıcaklık seviyesi iyi mi

boşta 60 dereceye kadar normal kabul edilebilir yük altında ise 80 i geçmediği sürece problem yok
  9. D

spor listesindekileri haftada kaç gün yapmam lazım

arkadaşlar hoca bana bunu attı bunu haftada kaç gün yapmam lazım 5 gün gidiyodum kardiyo yapıyodum sadece simdi bu geldi ne yapmam lazım şimdi ayrıca 3 12 15 onlar ne anlama geliyo anlatır mısınız lütfen not:üstte şey yazıyo full body antrenman
  10. D

bu böcek türü nedir?

aileme söyledim böyle böyle diye gerek yok dedi ama ben çok rahatsızım bu durumdan 1718359204 başka türlü kurtulma yolu yok mu
  11. D

alttaki video gibi nasıl edit yapabılırım

capcuttan örnek vereyim tam vururken ve ölüm bitişi arasını kesiyosun orayı yaklaştırıyosun uzaklaştırıyosun efekti vardır illaki
  12. D

bu böcek türü nedir?

arkadaşlar 1 2 yıldır evde bu böceklerden görüyorum sırt çantamı kaldırdım altından 4 5 tane cıktı bundan nedir bu nolur aydınlatın beni nasıl kurtulurum bu böcekten
  13. D

Oyuncu koltuğu önerisi

ben ilk bu modeli önerecektim sonra 5k yazdığını gördüm 1k ekleyemez belki dedim diye atmadım birdaha böyle bir konu açarken her detayı yaz işte 1 kuruş arttıramam yada arttırabilirim falan filan biz nerden bilelim 1k arttırabilirsen tabikide fab v4 güzel bir modeldir ama hawk satıcısından al...
  14. D

Oyuncu koltuğu önerisi

5000 TL cidden çok düşük bir rakam " oyuncu koltuğu " için. Bazen A101, Şok ve Bim gibi marketlere gelebiliyor uyguna oyuncu koltukları ama onlarda oyuncu koltuğu hariç her şeye benziyor. O fiyat aralığında ofis koltuğu bakmanı öneririm, bu tarz: https://www.sedunamobilya.com/thunder-pro
  15. D

Undertale eski save ime nasıl dönebilirim

arkadaşlar az önce undertale oynarken yanlışlıkla sıfırlaya bastım. oyunun son yerinde asgore'u geçmeye çalışıyordum. nasıl geri alabilirim?
Geri