Arama sonuçları: *

1. B

5000 TL Bandında Oyuncu koltuğu Arıyorum!

İyi günler. Yakın zamanda koltuğumda gıcırdamalar v.s başladı dolayısıyla yeni bir koltuk almak istiyorum. Bazı yerlerden baktım fakat pek beğenemedim bilmediğim markalar falan çok var ve iyi markaların da marka adından dolayı çok pahalı. fakat fiyat bandım çok yüksek değil bu fiyat bandında en...
  2. B

Yardım RX 550 AMD Athlon 3000G darboğaz yapar mı?

Bu sistemi bundan 3-4 sene önce 1000tl'ye toplamıştım ve yani bu yorumu yapmanın bana yardımı dokunmuyor anlamadım manası ne :D teşekkürler dostum 1713895723 Kontrol edeyim hocam görünüşe göre iadeye gidicek bu ekran kartı ama bakalım.
  3. B

Zaten ben de fps değerlerini gördükten sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım fakat 2700 TL'ye temiz bir 1660 almak çok zor geldi kulağa sıfırları 6300 tl'den başlıyor eğer gerçekten değmiyorsa iade edebilirim.
  4. B

2. Ellere güvenemiyorum dostum ne çıkacağı belli olmuyor gerçekten güvenilir bir satıcı bulmak zor ve benim önceden satın aldığım 2060 gigabyte ekran kartı bile 6gb vram'e sahip bu ekran kartı ise 8gb vram'e sahip yani o kadar kazıklanmışım gibi hissetmiyorum açıkcası. Başka kişiler ne diyecek...
  5. B

Bu arada Donanım Arşivinin de yeni videosunu görmüşsünüzdür 4gb ekran kartlarının artık yeni nesil oyunlarda yüksek performans vermediği görülmekte ve bu ekran kartının 8gb olması da almak istememin nedenlerinden biriydi.
  6. B

Öncelikle iyi günler dostlarım eski zamanda kardeşime bir bilgisayar topladım ve zaman içerisinde ufak ufak yükselttim. Şu an içinde iki farklı markanın olsa da problem olmadan çalışan 4-8 olmak üzere 2 tane toplamda 12 GB RAM, anakart olarak A320M, işlemci olarak Athlon 3000G, SSD olarak 480 GB...
Geri