Arama sonuçları: *

1. H

gta 5 oynamak için sistemimim yeterli mi

teşekkür ederim
  2. H

kaldırırda neden benim konu başlığımı kullanıyosun yeni bir tane açsana
  3. H

45 50 fps normal veya düşük ayarda alabilirsem yeter
  4. H

epic de yaz indirimlerinden gta 5 alıcağım gt730 4gb i5 10400f 10.nesil 8gb ram var 1080p de kaç fps alırım donma kasma olur mu
  5. H

bağlantı kalitesini nasıl arttırırım

pc mi herhangi bir şekilde yer değiştirtmrden ağ baplantı kalitesini arttırmanın güvenli ve kesin bir yolu var mı varsada nedir
  6. H

wireless internet adaptörü önerir misiniz

arkadaşlar şimdi benim pc ile modem arasında yaklaşık bi 2 duvar fln bide bi kapak var wifi içe gömmeli ona göre çok iyi veya iyi çekecek ve ping sorunu yaşatmiyacak 250 300 arası bişiler önerir misiniz
  7. H

12 Yaşında ki çocuğa alınacak eğitici hediyeler neler olabilir?

12 yaşındaki bir çocuğa eğitici bir oyuncak mı neden ? çocuk zeka geriliği mi yaşıyor bence ona ilgi alanlarını hobilerini şu an elinde olsa en mutlu olacağı şeyi filan sorun 12 yaşındaki bir çocuğa hedef kitlesi 0-6 yaş olan okul öncesi ve sonrası eğitim amaçlı bir oyuncağı 12 yaşında bir...
  8. H

Win 11 pro etkinleştiremiyorum

banane knk kendin hallet ŞAKA HERHANGİ BİR ÇÖZÜM YOLU BİLSEM SÖYLERDİM KUSURA BAKMA ŞAKA BU ARADA
  9. H

Çözüldü✓ Hazır Sistem Bakıyorum Ekran Kartı ve İşlemci önerisi lazım

ARKADAŞLAR BEN BURDA SİZE DEMEK İSTİYORUM Kİ 20 FPS 4K PARA VERMEYE DEĞMEZ HEE AMA Bİ 40 80 ALICAKSAN OZAMAN Bİ LAFIM YOK AMA ŞÖYLEDE Bİ GERÇEK VARKİ 7900 24 GB VERSİYONU 4090 Tİ 24 GB DAN DAHA İYİ HATALIYDIM DÜZELTTİM
  10. H

NE DEMİŞ MEVLANA CAHİLLE MÜNAKAŞAYI UZATMA YA AKALINI OYNATIRSIN YADA AHLAKINI BOZARSIN
  11. H

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiGtebUoZCGAxUxUUECHRLMAKYYABABGgJ3cw&gclid=CjwKCAjwupGyBhBBEiwA0UcqaBBvkeBOxUtFhR-iRAbzfNXip6LFWrpqJS5VL8qNEZdLmG_M-Rp_JBoCZtwQAvD_BwE&sig=AOD64_2MIMl4B83Kt9Ka28MzpIuqvorTRg&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjsquHUoZCGAxVvR_EDHYWlCeYQww8Ixgs&adurl=...
  12. H

BAL GİBİ ALINIR BOŞ YAPMA GİT GAME TESTLERİ İ<ZLE GAYET GÜMBÜR GÜMBÜR OYNATIYO BIKTIM SİZİN GİBİ RTX İN POPİLER KÜLTÜR KÖLELERİNDEN
  13. H

Darboğaz yaparmııııı

ALMA KNK YENİ NESİL OYUN OYNAMYI BIRAK ANCA 2019 VE ÖNCESİNİ OYNARSIN O KARTLA BİRAZ DAHA BİRİKTİR 6600 AL ZTN 8 626 TL GAYET UCUZ BENCEhttps://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-6600-pulse-gaming-8gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html
  14. H

SAKİN N4060 ALMA 6600 ÇOĞU KONUDA DAHA İYİ
  15. H

Wolfteam siyah ekranda kalıyor

WOLFTEAM
  16. H

Wolfteam siyah ekranda kalıyor

sistemin ne ki merak ettim birde o oyun pay to win bence oynama senden 200 tl daha fazla harcamış birine karşı kazanamassın
  17. H

45-55k arası gaming laptop önerisi

bu linkteki 12 laglanmış boşver tamam 8 gb al ozaman
  18. H

tamam içinde en düşük 3080 veya 4070 12 gb versiyonları olsun sakın 4060 veya 3050 alma onlar çöp en az amd ryzen 7 veya intel i7 model işlemcisi olsun en azda 16 gb ram olsun yeter ekran kartın 12 gb olmak zorunda 1715621570 biraz daha arttırıp şunu al...
  19. H

içinde 4090 veya daha da iyi bişey yoksa ki yoktur alınmaz o paraya nasa pc dizersin ama masa üstü
  20. H

AŞIRI BÜYÜK BİR FIRSAT KAÇIRMAYIN DERİM DOSTLAR

PARDON HEMEN EKLİYORUM
Geri