Arama sonuçları: *

1. E

Yüksek sistemim var ama Düşük fps görüyorum

Ddr5 bana çok pahalıya patlar, ramleri anakartı falan değiştirmem gerekir 1714033498 Sağolun deneyeceğim
  2. E

Söylediğiniz işlemci https://amzn.eu/d/cjdSLWG burdaki işlemci midir? Alacağım için soruyorum, tüm 5700x3d de 96mb önbellek mi var çünkü fiyatlar çok değişken ilerliyor, eğer bu değilse hangisini önerirsiniz link atarak yardımcı olursanız sevinirim
  3. E

resize bar açıkmış 1713992305 yine de ilginiz için sağolun resize bar açıkmış zaten, bu fps durumu sadece valorant için geçerli değildi. muhtemelen 40 serisi bir ekran kartına geçerim, umarım bu sorun tekrarlamaz
  4. E

cs valorant gibi oyunlarda o fps değerleri maalesef yetmiyor ki onu bırakın the witcher 3 high grafiklerde 50leri zor görüyorum 60 olsa ağzımı açmam
  5. E

evet kapalıydı şimdi açtım ve şu an ortalama fpsim 200e çıktı fakat hala düşük, sizce ekran kartımı değiştirmeli miyim ya da başka bir parçayı
  6. E

açık mı olması lazım kapalı mı? kontrol edip değiştiririm yanlışsa
  7. E

denedim kapattım biostan fakat hala aynı sorun var 1713977245 abi o fotoğraf olduğu için sabit ekranım 280hz fps değerini kısıtla ayarları kapalı ve 165e de şükür ediyorum oyun içi 1713977289 evet ama valoranttaki kadar belirgin değil, diğer oyunlarda 10 20 30 fps fark ederken valorantta 200...
  8. E

igpu zararlı mı yani işletim sistemini yoran bir şey mi
  9. E

Oyun içi kullanım değerlerini şu an atamam fakat ramler 2.3 olması lazım öyle hatırlıyorum yani
  10. E

16gb gösteriyor
  11. E

Bende onu düşünmüştüm denemek için ekran kartını çıkartıp monitörü anakarta bağladım fakat daha düşük değerler görmeye başladım. Ve ekran kartı takılıyken oyunlardaki kullanılan güç değerlerine baktığımda ekran kartından güç aldığı bariz şekilde ortada oluyor
  12. E

Ddu yaptım belki yaptığım bir ayar yüzündendir diye tüm ayarlar gitti ama hala aynı fps değerleri görüyorum 1713941392 Bir arkadaşım aynı işlemciyle 4060 kullanıyor onun fps değerleri en düşük 400 olmuyor bile 1713941544 1713941575 1713941653 Darboğaz yaptığını düşünmüyorum çünkü...
  13. E

Merhabalar, yeni topladığım masaüstü bilgisayarda problem yaşıyorum. Almam gereken fps değerlerinin çok çok çok altında alıyorum ve neden olduğunu anlayamıyorum. Bios en güncel halde kullanıyorum windows updatelerim yapılı. Ama hala valorantta en düşük ayarlarda kötü çözünürlüklerle bile 200...
Top Bottom