Arama sonuçları: *

1. H

Mac mini m2 geforce now

Herkese merhaba. 4k 120hz tv kullanıyorum ve internetim superonline 1000mbit. Akşamları işten gelip 2-3 saat GeForce now üzerinden Mac mini m2 üzerinden oyun oynama düşüncem var. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Farklı önerilere de açığım. Aranızda masaüstü topla diyenler olabilir fakat...
  2. H

🔥İndirim Vatanda 2k Monitör 9999TL Viewsonic 27inc 2K 240hz IPS (VX2758A-2K-PRO-3 1Ms)

İşlemci yeterli ama 4060 ekran kartı 2k da yetersiz kalıyor diye biliyorum
  3. H

R5 7600'den işlemci yükseltme

Ryzen 5 9600x olabilir
  4. H

Yardım Mesh sistem hakkında

Mesh wifi ürünleri var hocam ondan bahsetmiştim
  5. H

Yardım Mesh sistem hakkında

Herkese merhabalar. Yaklaşık 100m2 dubleks dairede yaşıyorum. Kullandığım iss superonline fiber 500mbit. Malum ev dubleks olduğu için alt katta internet çekmiyor. Kablo ile de uğraşmak istemiyorum. Sizce hangi model mesh ürünü tercih etmeliyim? Bütçem 3-4k arası. Şimdiden teşekkürler
  6. H

1250 bütçe Gamepad önerisi

Zamanında aliexpressten gamesir nova lite almıştım baya da memnunum ama şu anda bulunuyor mu bilmiyorum
  7. H

Wireless Mouse önerisi

Bu fiyat bandında daha iyisini görmedim hocam. Hayırlı olsun şimdiden
  8. H

Wireless Mouse önerisi

Claw's Nexus Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Makro Yazılımlı & Değiştirilebilir Kapaklı RGB Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz (2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C ile Kullanım Desteği) https://app.hb.biz/qge7Ex1uPcYz 3 aya yakın süredir kullanıyorum. Gayet memnunum
  9. H

Dark maxima v20 hakkında fikirleriniz

1 yıldır kullanıyorum. Gerek iç hacimi gerek hava akışı olarak çok memnunum
  10. H

Askerliğe elverişli/elverişli değil raporu nasıl alınır?

Sevk işlemlerini e devlet üzerinden başlattıysan olur ama bakaya olduğu için şubeye gitmesi gerekiyor diye biliyorum
  11. H

Askerliğe elverişli/elverişli değil raporu nasıl alınır?

askerlik şubesine gidip yoklama işleminizi başlatın. Zaten sağlık muayenesinden geçmeden sizi asla askere almazlar. Şube sizi aile hekimine yönlendirir. Aile hekimime durumu anlattığınızda sizi direkt devlet hastanesinin ilgili bölümüne sevk eder. İlgili birimdeki doktor uygun görürse o sizi...
  12. H

Yardım F/p 4000tl civarı monitör önerisi

Herkese merhabalar. 4000-4500tl civarı 1080p 24inc. minimum 144hz monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  13. H

900 TL Kablosuz mouse önerisi (beyaz)

Hemen hemen aynı dönemde almışız hocam bende çok memnunum
  14. H

Çözüldü✓ Ekran Kartı Tavsiyesi

2.el düşünürseniz rx6700xt güzel bir seçim olacaktır
  15. H

Kablosuz mouse önerisi

Kablosuzu da var hocam
  16. H

Kablosuz mouse önerisi

10 gündür claws nova air v1 kullanıyorum. Açıkçası beni tatmin etti ama daha iyi önerilerde bulunabilecek arkadaşlar vardır
  17. H

🔥İndirim MSI G2412F 23,8 inç, 180hz, 1MS, 1080p | 3774₺

tam beklediğim indirim geldi kaptım 1 tane. Çok teşekkürler
  18. H

Havit kablosuz kulaklık 799 TL ÇÖKKK...

3-4 ay önce 900tl ye almıştım. Tam fp ürünü
  19. H

❌İndirim Bitti! NB H100 Monitör Standı 1399 TL!

Bende h100 modelini kullanıyorum. Her eve lazım
Geri