Arama sonuçları: *

• Users: osm x
  • Order by date
  1. O

Çözüldü✓ HP victus 15 Windows 11 sürücü sorunu

Çözüldü: yanımda başka PC olmadığı için linux üzerinden ISO yazmıştım saçma bir şekilde driverları görmüyordu. Sanal makinadan rufus üzerinden yazdırdım 30dk :D USB üzerinden başlattım driver istemeden başlattı.
  2. O

Çözüldü✓ HP victus 15 Windows 11 sürücü sorunu

iyi günler herkese, HP victus 15 almıştım öncesinde Windows 11 home kuruluydu. Linux kurdum laptop satacağım için tekrar 11 kurucam , kurulum ekranında sürücü bulunamadı diyor. İntel RTS 12. 13. Nesil paketi kurmaya çalışınca hata veriyor. Bir medya sürücüsü eksik diyor(anladığım kadarıyla SSD...
  3. O

Garuda darboğaz mı yapıyor(laptop)

Normalde vulkanda golgelendirmeleri yükleniyorda takılı kalıyordu düzelttim . Bayağı araştırdım bişey bulamadım mecbur windosa dönecem yine kasacak xd
  4. O

Garuda darboğaz mı yapıyor(laptop)

Garuda linuxta steam üzerinden warframe indirdim normalde Windowsta düşük ayarlarda 60 FPS alıyordum bilgisayarım eski Şimdi Steam üzerinden tekrar indirdim ve oyun ekranda kalıp açılmadan donuyor.CPU kullanımı %100 e çıkıyor gpu kullanımı az darboğaz mı yapıyor çözemedim bı türlü anlayan varsa...
  5. O

Hepsi burada 5800x3D

Bunlara düşen var mı 35K
  6. O

Redmi Note 8 Meta Services Hatası

Ayarlar^Uygulamalar^Uygulamaları yönet bölümünde üste üç nokta var sistem uygulamalarını göstere basın arama çubuğuna Meta Service yazın uygulamaya tıklayıp devre dışı bırakabilirsiniz,bendeki sorun şimdilik çözüldü.
Geri