Arama sonuçları: *

1. D

27 Bin TL'ye arkadaşım için mönitör dahil sistem tavsiyesi

Hazır veya toplama olabilir arkadaşım merak ediyor nasıl olur diye .Hazır veya toplama olur
  2. D

Çözüldü✓ Monitör Power Saving mod hatası LG Ultragear 27QR75Q-B

5-7 dk önce kullanıyordum PC'yi sonra youtube'da video izlerken Power Saving Mod 1 dakika içinde otomatik olarak açılacak kapatmak ister misin gibi bir şey yazdı ,ben ilk başta görmedim bir şeyi test ettiğim için sonra bir anda monitör söndü,hala ses falan var Alt+F4 yaparak falan PC'yi...
  3. D

Öneri Oynayacak Oyun Önerisi

No mans sky ve outer wilds ve astroneer belki seversin
  4. D

Öneri Oynayacak Oyun Önerisi

terraria
  5. D

12600kf, 13400f, 14400f, 14600k işlemcileri için soğutucu tavsiyesi .

Bu hafta bilgisayar alacağım .Alacağım sistemde bulunma ihtimali olan işlemciler bunlar ,tavsiye verirseniz memnun olurum .Tercihim hava soğutma tabii ki ancak kaliteli ise AIO da olur .
  6. D

Sadece HDMI takılabilen Asus H610M-K anakartına Display Port takabilir miyim ?

Çok teşekkürler söylediğiniz için
  7. D

Sadece HDMI takılabilen Asus H610M-K anakartına Display Port takabilir miyim ?

2K 180 Hz kullanacağım ,zaten monitör ekran kartına takılır eğer monitördeki display portu ekran kartına takarsam bir sorun olur mu ?Yoksa anakartın da mı desteklemesi lazım ?
  8. D

Rtx 4070Super için 2 fan yeter mi?

Hayır yeni bir bilgisayar alacağım
  9. D

Rtx 4070Super için 2 fan yeter mi?

Bu ay içinde bilgisayar alacağım .Dual 4070Super'e yeter mi ? Yani tabii ki 3x kadar sıcaklık düşüklüğü beklemiyorum ama dual de mesela en grafik kartı gerektiren Cyberpunk 2077 ,RDR2 gibi oyunlarda 2K çözünürlükte Ultra grafiklerde güzel sıcaklık dereceleri yakalar mı ?
  10. D

Evde bazen elektrikler kesiliyor anakartı yakmaktan korkuyorum ne yapabilirim ?

Yok şöyle ,musluk ve ocak yan yana musluğun altında bir dolap var orada priz , tüp ve temizlik malzemeleri var bazen su kaçıyor oraya bizle alakası yok 😄 .
  11. D

Yani ayda bir kere falan mutfakta prize su dökülüyor şalter atıyor,sizce gerekli midir ?
  12. D

750 watt psu için nasıl bir ups lazım?
  13. D

Bu yaz alacağım ,durum bu .
  14. D

4070 TI super ve ryzen 7 7800x3d'li sistem

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Bu 4070ti süper değil ama 4070super Bunu özelleştirerek 7800x3d Lexar 32GB Cl32 İstersen 7000/6000 civarlarında olan 1TB'lık Lexar(sanırım soğutucusu da var Lexar'ın) ya da Kingston yapabilirisin 1,5k'ya Tam olarak ne kadar etkiler bilmiyorum ama...
  15. D

7500f gelecek korumalı mıdır?

Bu yaz sistem toplayacağım ve sorularım var . Öncelikle 7500f ve 14400f hangisi yener ?Sebepleriyle söylerseniz sevinirim .(Benim için upgrade pek önemli değil yani lg1700 ya da am5 gibi , çünkü 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum.). İşlemcinin çekirdekleri Intel işlemcilere göre az ,bu...
  16. D

40.000 TL hazır sistem önerisi

Benim bildiğim gayet bilinen iyi bir markadır ama rtx 4070S'de inno3d daha iyi soğutuyor diye biliyorum .
  17. D

Arkadaşımın 20k(monitörsüz) bütçesi var ekstra 5k var monitör klavye ve mouse

Söylediğim gibi bütçesi 20k ,5k da monitör,klavye ve mouse için ekstra olarak var ,yani totalde 25k her şey ile . Öneri verebilir misiniz ?(20k'yı çok geçmesin en fazla 21 o da sınır). Bu haziran alacak .
  18. D

Keysfan .com'dan Windows anahatarı alınır mı ?

Yazılım ile kalıcı etkinleştir derken?
  19. D

Keysfan .com'dan Windows anahatarı alınır mı ?

Yabancı bir youtuberda görmüştüm sponsoruydu .30 Dolara Windows 11 PRO ve normal anahtarı var .Siz ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca oyunlarda pro ve home arasında hangisi seçilmeli?(Aynı fiyat)
Geri