Arama sonuçları: *

1. D

400 500 TL kulaklık önerisi

drop plus yok piyasada
  2. D

https://www.hepsiburada.com/corsair-ca-9011215-eu-hs50-pro-stereo-kulaklik-siyah-p-HBV00000SWMWF?magaza=teknoraks&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.80.3 sanırım bu bahsettiğiniz biraz birikmişimi ekleyip bakabiirim teşekkürler
  3. D

Drop plus bakıcam genelde örgü kablo arıyordum kablo kıvrılıp şekil alıyor açması zor oluyor kırılıyor diye plastik kablo bakmıyordum ama bakarım ve hs 50 pro 650 civarı 500 benim maksimumum 1610617518 yine de 613 tl çok fazla cidden
  4. D

Donanım Arşivi Bu Soruna Bir Çözüm Getirecekmi?

Bu bir sorun fırsatçılık ve ortada kötü bir şey yok biraz ticari zeka sadece
  5. D

400 500 TL kulaklık önerisi var mıdır?
  6. D

Fazla Ses

Bu durumda sizce ne yapabilirim daha önce aynı markanın Tinker modelini kullandım ses kartı dediğiniz gibi bağımsızdı sizce servislik bir sorun mu garantisi var çünkü
  7. D

Fazla Ses

kulaklık üzerindeki ses kartından kısınca windows sesini ayarlıyor 1591688992 kulaklık üzerindeki ses kartından kısınca windows sesini ayarlıyor
  8. D

Fazla Ses

Merhaba Abdullah abinin tavsiyesi ile bütçemede uygun olduğu için Gamepower Mei 7.1 kulaklığı aldım fakat kulaklıktan çok fazla ses geliyor oyun oynarken video izlerken yada başka bir şey yaparken windowstan sesi %2 yapıyorum ona rağmen arada dışarıdan duyulacak ses veriyor 3d ses kapalı açınca...
  9. D

1050 ti yetersiz performans

yapmaması lazım ama 1587331087 psudan yetersiz güç gitmesi gibi bir güç mü yoksa performans olarak mı? videolarını izledim gayet sağlam sistem.
  10. D

Daha dün akşam attım ilk işim csgo indirmek oldu, aynı performansı alıyorum. 1587330694 Evet son sürümde şuan sabah denerim dedğinizi
  11. D

Yardım Dxdiag'ta VRAM yazmıyor

Yaklaşık toplam bellek kısmı vram için sanırım.
  12. D

Merhaba ekran kartım 1050 ti ve işlemci olarak ryzen 3 1300x kullanıyorum CsGo oynarken düşük ayarlarda yada yüksek ayarlarda farketmiyor 70-90 fps alıyorum diğer oyunlar için de geçerli düşük fps alıyorum çok drop giriyor oyunlarda genelde cpu kullanımı hep %100 oluyor ama gpu kullanımı en...
Top Bottom