Arama sonuçları: *

• Users: zoneq
  • Order by date
  1. zoneq

MSİ Rtx 3060 ventus 3x 12 gb

4060 dlss özelliği vs. götürebilir ama dlss özelliği için modlar çıkıyor, ben şahsen 12gb vram tercih etmek isterdim ama tabi 4060 alınmayacak bir kart değil
  2. zoneq

hocam sen şu anki oyunlara göre yorum yapıyorsun evet şu anda yeterli ama gelecekte çıkacak oyunları hesaba katmak lazım, ben bir ekran kartı alacağım ve ilerde çıkan bir oyunu ultra grafiklerde oynamak istediğimde vram darboğazı yaşacağım, şahsen bana koyar bu durum. 8gb ekran kartları bence...
  3. zoneq

hocam günümüzde 1080p ultra grafiklerde 10 gb üstü vram kullanan çok oyun var 8gb vram artık alınmamalı bana kalırsa
  4. zoneq

rtx 3060 1080p için hala gayet iyi ama muadilini istersen rx 7600xt önerebilirim 16 gb vram özelliği ile uzun yıllar başın ağrımadan kullanabilirsin ama emin olun rtx 3060 güçlü bir kart
  5. zoneq

Çözüldü✓ Bu sistem beni kaç yıl idare eder

tamamdır hocam öyle yapacağım zaten fiyat farkını geçtim 1279 tl ucuza geliyor şu anda teşekkür ederim yardımlarınız için
  6. zoneq

Monster V23.2 İ7 12700h 95 Dereceleri Görüyor

Monster için normal dereceler onlar
  7. zoneq

orası öyle ama bir sitede istediğim ekran kartı olmaz başka siteye bakarım istediğim işlemci olmaz bende böyle bir yola başvurdum
  8. zoneq

karışık bakıyorum bir sitede hem 4.5 yıldız üzeri ve fiyatı uygunsa ordan alıyorum öyle özel olarak baktığım bir site yok
  9. zoneq

şimdi kontrol ettim 44 bin tl tutuyor düşündüğüm kadar zam gelmemiş
  10. zoneq

40 45 bin arası tutuyordu en son baktığım zaman
  11. zoneq

Amacım bir kere alıp uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir sistem almak, sistem şöyle: İşlemci: Amd Ryzen 7 7500F Anakart: Gigabyte A620M H Bellek: Corsair 32 GB 2x16 Ekran Kartı: Sapphiere RX 7800 XT SSD: Kingston NV2 SNV2 1TB PSU: Asus 650W TUF Gaming
  12. zoneq

AMD Ryzen 7 5700X - RTX 4060 Ti 8GB dar boğaz yapar mı

kendime bir bilgisayar alacağım ama dar boğaz yapar mı yapmaz mı pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim
  13. zoneq

Monster Tulpar T5 V23.3.2 alınır mı?

Kendime oyun oynamak için bir laptop almak istiyorum fakat kafam baya karışık monsterın fiyatları baya uygun hem 1 tb ssd hem rtx 4060 hemde 32 gb ram olmasına rağmen 31.800 tl sadece, sizce alınır mı, alınmaz derseniz bütçem 45 bin lira ile 55 bin lira arasında laptop önerileriniz nedir...
Top Bottom