Arama sonuçları: *

1. K

GameRaider K1 HE hk düşünceniz nedir?

aldınımı klavyeyi? ben cevaplayabilirim istersen
  2. K

Monitör standı önerisi

araştırayım az daha
  3. K

Monitör standı önerisi

iyi sosyaller. g24f2 için monitör standı bakıyorum ve north bayou f80 modelini beğendim. fakat şöyle bi sorunum var masamın arkası dik sizce oturur mu?
  4. K

Ikinci el klavye önerisi

Kral ben kaliteli ikinci el mekanik bakıyorum yada sıfır varsa alabilecegim onlarada bakıyorum manyetik var zaten elimde
  5. K

Ikinci el klavye önerisi

manyetik elimde var zaten ikinci klavye bakıyorum kendime mekanikte kablosuz bakacağım
  6. K

Ikinci el klavye önerisi

ikinci el klavye bakıyorum 2.7k bütçem var. mekanik klavye araştırıyorum. %75 boyut bakıyorum
  7. K

Valorant fps normalmi

hocam bi kaç sene önce çok iyi hatırlıyorum ölüm kalımda 400 450 fps alıyordum yani bu kadar az olması saçma geliyor
  8. K

Valorant fps normalmi

Aga ortada takılıyorum ben bloom açık ve boş poligonda 400 alıyorum. Laptop kullanıcısıyım bu arada
  9. K

Valorant fps normalmi

Ryzen 7 6800h 3050 ti 4gb vram 16 gb dual ddr5 4800mhz ram ile maç içinde ortalama 180 170 fps alıyorum normalmi? 200 fps görüyor çatışmada falan 150 160 oluyor. Map te smoke vs doluncada 110 oluyor. Termal macun mx 6 yeni değiştirdim. Termal putty ile bakımlarını yaptım. Sıcaklık konusundada...
  10. K

Öneri Pembe mor klavye önerisi

vgn v87?
  11. K

2.700 tl klavye önerisi

Bende öyle biliyodum ama degilmis hocam cidden fena klavye
  12. K

2.700 tl klavye önerisi

Tuşlar silinmez herhalde pbt double shotlar zaten 😀
  13. K

2.700 tl klavye önerisi

@Birisii
  14. K

2.700 tl klavye önerisi

%75 lik klavye bakıyorum hocam
  15. K

2.700 tl klavye önerisi

Hocam bende gameraider k1 he var 3k tl yok yok yani Türkçe pbt keycaps nkro switchler keychronun saglam tavsiye ederim dusunurusen. Mouse olarakta bende mchose a5 ultra var bakabilirsin. Simdi mekanik klavye bakıyorum bende.
  16. K

2.700 tl klavye önerisi

2700 tl bütçe ile klavye bakıyorum mekanik olsa daha iyi olur.
  17. K

f tuşları lazım hocam ya
  18. K

Max bütçe 2.7k olcak şekilde klavye bakıyorum. Ajazz ak820 max plus pembe olan stokta yok onun gibi benzeri klavye arıyorum.
  19. K

Yardım Hp victus termal pad sorunu

merhaba hocam. bende kaç mm kullanıcam bilmiyorum. vrm ve vramlere sürmek için ped aldınızmı?
  20. K

HP Victus E1006NT VRM ve VRAM Thermal Pad Kalınlığı Kaç mm?

Merhaba, HP Victus E1006NT model laptopumun VRM ve VRAM thermal padlerini değiştireceğim fakat fabrika çıkışlı padlerin kalınlığını öğrenemedim. HP teknik destek bu bilgiyi paylaşmıyor. Bu modeli açıp ölçüm yapmış veya pad değişimi yapmış olan var mı? VRAM için kaç mm kullanılıyor? VRM için kaç...
Geri