Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Asus Tuf VG27AQ1A Burnin modu kapatamıyorum

Asus TUF Gaming VG27AQ1A monitörümü kapattım ve bir daha açtıgimda Kırmizı yeşil sarı renklerini açıp siyaha dönuyor ve sonrasında bunları tekrarlıyor biraz araştırdım Burnin diye bir modmuş ama nasıl çıkacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  2. N

Öneri Rampage GRANITE Gri Low Profile Red Switch Gaming Klavye nasıl bir klavye

arkadaşlar selamlar ben Rampage Granite Red Switch Low Profile klavyeyi alacağım ama bir de buraya sorayım dedim sizce bu fiyata değer ki alınır mı yada bu fiyata alabileceğim daha iyi klavyeler var mı (önerileriniz Blue Switch olmazsa sevinirim)[güncel fiyatı 1200tl(incehesap.com)]
  3. N

SteelSeries Apex Pro Mini Wireless

ben SteelSeries Apex Pro Mini Wireless alıcağım ama karar veremiyorum hani muaili var mıdıryada ne bileyim bu fiyata (güncel en ucuz 4.5k) daha iyi daha işlevsel klavyeler var mıdır? hani farem de SteelSeries ekosistem de yapayım diyorum ama bir de buaya sorayım dedim ne yapabilirim?
  4. N

Öneri Ajazz AJ199 Alınır Mı

bütçemin yettiği oyuncu fareleri ararken bu fareye rastladım sizce iyi mi alınır mı sensörü güzel diyorlar
Geri