Arama sonuçları: *

1. N

, 2. El aliyorum

7500 tl tanidiktan aliyorum dis yapisi olarak temiz kullanilmis jelatini bile durmaktadir ,6aylik bir cihaz , ama donanimlarin durumunun iyi olup olmadigini nereden anlayabilirim performans testi nasil yapabilirim bi bilgisi olan var mi
  2. N

7000 tl ile gaming pc bakiyorum

Bende normalde laptop almak istemiyorum ama suan elimde pc yok ve uzaktan egitim olayindan dolayi bi pc almaliyim ve baska bir sehirde okuyorum yoksa bende masaustu istiyordum bu kadar para verip dusuk performans almak benide uzuyor
  3. N

7000 tl ile gaming pc bakiyorum

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-intel-core-i5-10300h-16gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q7jey-001-p-HBV00000VFUAS?magaza=BOZDAN%20Teknoloji Sizce nasil ?
  4. N

Cod warzone baglanti hatalari (ps4)

Nette ne gorduysem yapmaya calistim ama gene olmadi . Modem arayuzunden port yonlendirmeyi kapattim , dns ayarlarini degistirdim , oyunu su sira ile ac denen zirvalari bile denedim gene ayni hatalari veriyor fikri olan veya sorunu yasayan varsa yardim etsin lutfen
  5. N

E.E.M ögrencisiyim 5k butcem var oyun oynamayi seviyorum laptop onerisinde bulunur musunuz dostlar ?

Dostlar , elimde 5k para var uzerine en fazla 1k felan koyabilirim bu sartlarda. Muhendislik okuyorum laptop almam gerekmis bu piyasada bir an once almalimiyim eylul ekimi beklemeli miyim ?
Top Bottom