Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Yeni bir msi laptop aldım windows yüklerken ssd gözükmüyor

Çok teşekkür ederim yükledikten sonra ssd gözüktü
  2. M

ürünün modeli MSI KATANA 15 B13VGK-1874XTR Intel Core i7 13620H 16GB 1TB SSD RTX4070 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar 1750927694 gpt olarak yüklediğime eminim
  3. M

evet biosta gözüküyor 1750926218 bu konulara çok hakim değilim internetten bulabilirmiyim bu dediğiniz şeylerin nasıl yapıldığını
  4. M

geçen gün yeni bir msi laptop almıştım. Windows 11 kurulumunu usb belleğime attım fakat kurarken ssd nin olmadığını farkettim internetten çözüm aradım her şeyi denedim ama çözülmedi bir türlü yardımcı olabilirseniz sevinirim
  5. M

Çözüldü✓ Biostar b365m anakartı için uyumlu en iyi ekran kartları neler ?

Tamamdır teşekkür ederim bilgi için
  6. M

Peki teşekkür ederim son olarak anakarttaki ekran kartı takılan yerin adına göre ekran kartı arıyordum ben ama sanırım çok önemli değil pcl-e 3.0 x16 slot yazarak araştırıyordum
  7. M

Bilgisayarım ile hangi ekran kartının uyumlu olacağını anlamam için neye bakmam lazım anlatırmısınız AMD ekran kartları olurmu
  8. M

Anakartım ile uyumlu olurmu biraz araştırma yapmıştım fakat en fazla rtx 2060 ekran kartını bulanildim
  9. M

Bi süredir ekran kartımı yükseltmek istiyordum fakat hangi ekran kartları anakartıma uyumlu olduğunu anlayamadım. Şuanki ekran kartım inno3d markasının gtx 1650 modeli bundan daha iyi olup benim anakartıma uyumlu ekran kartları önerir misiniz??
Geri