Arama sonuçları: *

1. J

MONİTÖR,MOUSE,KLAVYE ÇALIŞMIYOR, ÇÖZÜM YOK

Herkese iyi forumlar, bilgisayarı açıyorum klavye mouse ve Monitörü görmüyor. Anakart bozuk dediler anakart aldım, ram dediler ram aldım, SSD dediler SSD aldım, güç kaynağı dediler güç kaynağı aldım. İşlemci dediler işlemci aldım. Bir günde 7 bin lira para harcadım resmen sıfırdan kasa yaptım...
  2. J

10-18 BİN LİRA BÜTÇE İÇİN RENDER BİLGİSAYARI TOPLAMAMA YARDIM EDER MİSİNİZ?

herkese iyi forumlar. 10-18 bin lira aralığında bütçe var. 3dmax,corona,revit,autocat ve ps gibi programları kullanmak için sistem toplamak istiyorum. bu tip bir bilgisayar için hiçbir bilgim yok maalesef. ileride geliştirmeye açık bir kasa toplamam için bana yardım eder misiniz?
  3. J

600 lira bütçe ile gaming kulaklık önerir misiniz? max 800 liraya çıkabilirim.

herkese iyi forumlar, 600 lira fiyat bandında gaming kulaklık almak istiyorum. müzik veya film performansıyla ilgilenmiyorum. En büyük beklentilerim mikrofon kalitesi ve ses kasma. gerçekten kaliteli öneri olursa 800 liralı fiyat bandına çıkabilirim. Bana önerilenler şunlar: - Corsair HS60 PRO...
  4. J

El Capitan'ı aldım fakat işlemci soğutucusu yok. Gerekli mi?

El Capitan sistemini satın aldım fakat ben videoki işlemci soğutucusunu kendinde var zannediyordum meğer hediye edilen Wraith Prism'miş o. Ne yapmam gerekiyor? Sorun yaşar mıyım?
  5. J

İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM, SİZCE HANGİSİ?

İlk sistem daha cazip geliyor da acaba SSD'yi Adata XPG SX8200 Pro 512GB PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk ile mi değiştirsem? okuma yazma hızları çok fark ediyor fakat adata'ya güvenemiyorum.
  6. J

İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM, SİZCE HANGİSİ?

BU İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM, DİĞER SİSTEME O PARA VERMEYE DEĞER Mİ? YOKSA İLK SİSTEMİ ALIP YOLUMA DEVAM MI EDEYİM. İLK SİSTEM EL CAPİTANO, YALNIZCA SSD DEĞİŞTİRDİM. Toplam fiyatı 6182 TL -AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK işlemci -Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart -Team...
  7. J

El Capital'i bu şekilde geliştirdim. Alınır mı?

işlemci soğutuacu ve mouse hediyesi tükenmiş :( şuan alma hevesim azaldı keşke alsaydım
  8. J

kasayı değiştirmedim zaten. yalnızca anakart ve ssd'yi değiştirdim. daha iyi olduklarını söylediler diye. yanlış öneride mi bulunmuşlar hocam? birde iki sorumun cevabını merak ediyorum, bu fiyat farklarına değer mi o değşiklikler
  9. J

AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK işlemci Asus Prime B450M-K Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram MSI RX 5600 XT Gaming X 6GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı Toshiba OCZ RC500 500GB NVMe M.2 SSD Disk Corsair Carbide Spec Delta RGB...
  10. J

Maksimum 7500 TL'ye en iyi sistemi toplamak istiyorum.

el capita'nın ssd okuma yazma hızı düşük değil mi? eklemeler ile 7 bin liralara çıkıp o hızlar düşük kalmaz mı
  11. J

anakartı bunu yapsam daha mı iyi olur ki Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming(Oyuncu) Anakart
  12. J

hocam el capitanı diyorsanız o sistem için ekran kartı markasını tavsiye etmediler, anakart'ı da önermediler. ne yapsam bilemedim. ayrıca ekran kartını msi 5600 xt yapınca da direkt 750 lira koyuyor. sırf mevcut olanı almam için. ayrı yeten bakınca fiyatlar neredeyse aynı.
  13. J

Merhabalar elimde böyle bir bütçe var bir sürü farklı sistem topluyorum fakat herkes bir şekilde yanlış olduğunu söylüyor. bu fiyata en iyi nasıl sistem toplayabilirim? 2060 gibi ekran kartı yerine rx5600 xt kullanmayı düşünüyorum maliyeti düşürmek adına. çok büyük fark yok sonuçta. yardımcı...
Top Bottom