Arama sonuçları: *

1. BJKLİ TARİHÇİ

PS5 vs Xbox Series S/X

Zaten ben ps exclusive oyunlarından tek Spiderman seviyorum diğerleri olmasada olur
  2. BJKLİ TARİHÇİ

PS5 vs Xbox Series S/X

Kanka sonradan steama geliyor 1714320562 5 yıl belki artık 2 yıla bile indirebilirler
  3. BJKLİ TARİHÇİ

PS5 vs Xbox Series S/X

Doğru
  4. BJKLİ TARİHÇİ

PS5 vs Xbox Series S/X

Ama fiyatda var:(
  5. BJKLİ TARİHÇİ

PS5 vs Xbox Series S/X

Yada pcmi alayım?Hem öğrenciyim bide pcde hem PC hem Xbox hem ps hemde emulatorle mobil oyunlarda var
  6. BJKLİ TARİHÇİ

PS5 vs Xbox Series S/X

Playstation5 mi Xbox Series S X mi alayım?
  7. BJKLİ TARİHÇİ

Forza horizon 5 Ps5 gelirmi

Ps5te Forza horizon 5 varmı kuzenimin ps4u var Forza horizon var diyo ama ben pek inanmadım yada gelebilirmi çünkü Xbox 4 oyununu ps5e gonderiyormus
  8. BJKLİ TARİHÇİ

Gta6 açıcak oyuncu sistemi önerisi

Reis bir şey sorucam ps5te Forza horizon varmı kuzenimin ps4u var Forza horizon var diyo ama ben pek inanmadım yada gelebilirim çünkü Xbox 4 oyununu ps5e gonderiyormus 1714316564
  9. BJKLİ TARİHÇİ

Sizce hangi konsolu alayım
  10. BJKLİ TARİHÇİ

Aynen zaten fiyatlar böyle giderse gelecekte alamam şimdi alsam ileride belki PC yavaşlayıp ağırlaşıcak
  11. BJKLİ TARİHÇİ

Doğru söylüyorsunuzda tek GTA6 değil ve pcde başka işlerde halledebiliyorsun 1714315502 Ps5 de Forza horizon varmı kuzenimin ps4u var Forza horizon var diyo ben pek inanmadım buda başka sorum
  12. BJKLİ TARİHÇİ

Gta6 açıcak sistem önerir misiniz monitör klavye mouse kulaklık sistem 25000-26000 TLlik sistem
Geri