Arama sonuçları: *

1. H

35k Bütçe sistem tavsiye lazim

Arkadaşlar 35k bütçem var sistem onerisi yaparsaniz cok mutlu olurum
  2. H

Yks ucuz kaynak nereden alinir

Baya bi var liste halinde yazayimmi 1759595278 Baya bi var liste halinde yazayimmi
  3. H

Alacaklarim hazir sadece nereden alacigimi bulamadim dolapdan bir bakayim tavsiyen icin teşekkür ederim
  4. H

Merhaba yks 26 icin kaynak alisverisi yapicam ama ucuz guvenilir bir yer varmidir cok kitap var cok tutuyor soyle ucuz ve guvenilir bir yerden alisveris yapmak istiyorum ama bilgim yok yardim ederseniz sevinirim
  5. H

Lenovo Legion M300s mouse arizalandi yardim lazim

[H2 id='Lenovo+Legion+M300s+mouse+arzilandi+heralde+oyun+oynarken+veya+gezinirken+bir+anda+gidiyor+cikar+tak+yapiyorum+surekli+1+yildir+kullaniyorum+ne+yapmam+lazim+gidiyor+yani+surekli']Lenovo Legion M300s mouse arzilandi heralde oyun oynarken veya gezinirken bir anda gidiyor cikar tak...
  6. H

Thermaltake s200tg kasamda tikirti seklinde fan sesi

arkadaslar merhaba 1 yildir kullandigim pcimde tikirti seklinde fan sesi gelmeye baladi kaynagi buldum en taraftaki 3 fanin en alttakinden geliyor ses muhtemelen degistirmem gerekebilir ya da cozum yolu varsa veya onerceginiz fan tek bir tane lazim gibi simdiden tesekkurler
  7. H

Elektrik kesintisinden sonra Ekran gelmedi

Tamam testi yapip buraya sonucu soylerim umarim bisey yoktur
  8. H

O testten anlarmiyiz hasar varmidir yokmudur
  9. H

O nedir 1738592551 Suan acildi ama hasar kalmismidir korkuyorum bide alali 1 sene olmadi daha zaten pcyi
  10. H

En yakin zamanda satin alacagim tessekkur ederim
  11. H

Yapma ya suan actim sorunsuz calisiyor ama hasar gorup gormedigini nasil anlicam
  12. H

Merhaba arkadaslar sabah video izlerken elektrik gitti geldikten sonra biraz bekleyip pc yi tekrar actim 1 saat oyun oynadim bi anda dondu ve ekran gitti pc calisiyor ama goruntu gelmiyor bende kapattim pc yi ne oldu sizce pc ye zarar gelmismidir
  13. H

Yanlış yerden dying light aldim

Yazdim zaten
  14. H

Nasil yapicam biliyormusun 1732879096 Yardim edermisiniz
  15. H

Iste bende onu anlamadim aldigim anda anlayinca direk iade talebi olusturdum reddetdiler hala deniyorum cevap yok 1732878684 Arkadaslarim suan oyniyo ama bakalim bende cok istiyorun insallah iade ederler
  16. H

Arkadaşımla nasil oyniacagim online birde torrent guvenli degilmi ama nasil online oynicam
  17. H

Arkadaslar dying light oyununu almak icin indirim bekliyordum steame indirim geldi 90 tl idi param yetmedi baska yerlere bakarken xbox da gordum 55 tl ye aldim ama megerse konsol icinmis iade talebi olusturdum reddetiler parami nasi geri alicam dying light oynamak istiyorum lütfen yardim edin
  18. H

Thermaltake s200 tg fanlarin rengi degismiyor

Arkadaslar thermaltake s200tg kasam var ama kasanin fanların rgblerini kontrol edemiyorum ayni renk kaliyor icinde kontrolcu de bulamadim yada yoktu yardim edermisiniz
  19. H

Arkadaslar islemci stok fan cok ısınyor

Saol kral sivi sogutma yerine hava sogutucu tercih edicem
  20. H

Arkadaslar islemci stok fan cok ısınyor

islemci i5 12400f stok fan ve icinde gelen macun rezildi cok ısıyor yuk altinda 80 90 normal 50 40 civari sicak havalar gelince bu sorunu yasadim sivi sogutma ya da hava sogutma onerirmisiniz Birde termal macun onerirmisniz
Geri