Arama sonuçları: *

• Users: meedo
  • Order by date
  1. meedo

AULA F75 gıbı bı şans tekrar gelırmı

1000 TL civarı daha iyi alınabilecek bir klavye var mı? 1739306837 Kaçırmadın hocam. TR'de satışta değil artık. Çünkü o kadar ürünü alıp iade talebi onaylanıp ürünü geri göndermeyen kişi var ki...
  2. meedo

1.5 milyon TL'ye SUV araç önerisi

Öyle olmuş, düşüne(meye)n adam. 😃
  3. meedo

Yardım S24FE için şarj adaptörü lazım

https://www.inbox.com.tr/samsung-ep-ta800n-typec-25w-kablosuz-hizli-sarj-adaptoru--siyah-u-epta800nbegww?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.41.1 385 TL ye geliyor kargo dahil, samsung satıyor.
  4. meedo

1.5 milyon TL'ye SUV araç önerisi

Chery'nin pazarı nasıl bilmiyorum. Daha bilindik markaları tercih etmeniz bence daha iyi olur. Bu fiyatlara TOGG gerçekten çok iyi. Milletin olumsuz yorumlarına aldanmayın. Test sürüşü yaptım araba 2.5 milyonluk araba klasmanında. Uzun menzilli almanızı öneririm
  5. meedo

Yardım S24FE için şarj adaptörü lazım

25w destekliyor en fazla cihaz. Ona göre alabilirsiniz. Ben A54 için samsungun kendi sitesinden almıştım. Eğer öğrenciyseniz de bir miktar indirim yapıyorlar.
  6. meedo

Yarın alacağım sizce nasıl

Anladım hocam vadr farksız taksit şartsa vatandan bakalım o zaman. 👍🏻
  7. meedo

Yarın alacağım sizce nasıl

Kesinlikle katılıyorum hocam. Ya da direkt siteler taranıp daha iyi olacağını düşündüğümüz sistem linklerini de paylaşabiliriz. 1739228075 Hocam acele etme bu fiyatlara 16Gb Vramli 4060 TI sistem buluruz. Bekle diğer arkadaşlar da görsünler konuyu, elindeki bütçeyi en verimli şekilde kullan. 😊
  8. meedo

Bilgisayar için priz önerisi?

https://www.hepsiburada.com/viko-6-li-akim-korumali-grup-priz-sok-korumali-pm-HB00000UCJMA Yaklaşık 6 aydır falan bunu kullanıyorum. Yeterli bence.
  9. meedo

ARGB KONTROLCÜSÜ ALMAK MI, ARGB FAN SETİ ALMAK MI?

Anladım hocam. O zaman yeni kasa bakayım :( 1738669218 Bakayım hocam teşekkürler.
  10. meedo

Hocam uygun fiyatlı, hava akımı iyi olan bir kasa önerir misin peki? 1738668956 1 adet led kablosu var boşta onunla bir şey yapabilir miyiz acaba?
  11. meedo

Kasam MSI M100A rainbow bir kasa. Kontrolcü mü alsam, Kontrol edilebilir bir fan seti mi alsam(Anakartımda ARGB desteği yok, olur mu bilmiyorum.), yoksa 1 seneye kadar kasayı mı değiştirsem? Fikir belirtirseniz çok sevinirim.
  12. meedo

Itopyadan 18 bine Bu Sistem Nasil

Kesinlikle dostum. Bu fiyata gayet iyi sistem şu anki piyasa için. Güle güle kullan. Cebin rahatlayınca güzel bir PSU ile değiştirirsin. Kısa vadede problem yaratmaz ama uzun vadede canını sıkabilir.
  13. meedo

500w yetecektir fakat marka pek güvenilir değil.
  14. meedo

Psu değiştirmen gerekecek.
  15. meedo

Nays'a para yatırdım müşteri kaydı oluşturun diyor

Bugün saçma bir şekilde önceden 4-5 kez işlem yaptığım Nays hesabımda İş bankasına kayıt olmamı istedi. Kayıt olmadığım takdirde Kart bilgilerimi göstermedi. Müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme, kimlik doğrulama vs... İş bankasına kayıt oldum işin sonucu. Çok saçmaydı.
  16. meedo

Ethernet kablosu kullanmak

10 metrede gecikme yaşayacağını düşünmüyorum tabii kablonun yalıtımı da önemli. Kablolu bağlantının adaptörden daha iyi olacağını düşünüyorum.
  17. meedo

GTA 4 MÜ, BULLY Mİ alayım?

Gta 5 var bende şu an, steam indirimleri de başlamışken bir şeyler almak istiyorum. Gta 4 veya Bully aklımda sizce hikayeleri oynamaya değer mi?
  18. meedo

PEŞİN FİYATINA HAZIR SİSTEM SATAN SİTE VAR MI

Orada 20k lık sistemler 30-35k ya satılıyor. Vatan vade farksız 3 taksitte en iyi fiyatı veriyor.
Top Bottom