Arama sonuçları: *

1. E

13900K İçin Hava Soğutucu Önerisi?

Merhabalar, 13900k için sıvı soğutma kullanıyorum ve çok uzun süre sistem açık kalıyor hatta neredeyse kapanmıyor bile. Sıvı soğutucu performansı bir süre sonra problem çıkarıyor ve artık bozuldu bozulacak noktasında ki 1 yıl oldu olmadı sistemi toplayalı, bilenlerden 13900k soğutacak bir hava...
  2. E

120K İle Sistem Revize ve Yanan Ekran Kartı?

Hayır, ama online oyunlarda çok fazla afk farm yapıyorum. Zevk işi yani. Online da afk farm atarken kendim başka oyunlar oynuyorum canım sıkılınca kastıklarımı karakterime yatırıyorum. 1714502411 Evet, bana da öyle geldi. Sanırım custom sıvı soğutmanın zamanı gelmiş.
  3. E

Nasıl kontrol edebiliriz? Program ya da fiziki bir yolu var mıdır? Şu an sistem ekran kartsız çalışıyor.
  4. E

Teşekkürler, peki bu ekran kartı yanması ile alakalı olarak anakartı kesin değiştirmek gerekli midir sence?
  5. E

ısınmadan yana hiç problem yaşamadım, çünkü sistemi yoracak hiç bir işim olmuyor, sanırım ekran kartının da tek zorlandığı 2 tane 2k monitöre güç veriyor olmasıydı. ağzımın yandığı kısım ekran kartımın gitmiş olmasından dolayı anakart ve psu'ya güvenmiyor olmam. İşlemciyi alalı 1 yıl bile...
  6. E

Selam herkese, bir kaç gün önce ekran kartıma alev aldırmayı başardım, şimdi de yeni bir ekran kartı alacağım ama sütten ağzı yanmış misali anakart ve psu adlı şahıslara güvenemiyorum bu iki parçayı da değiştirmeyi düşünüyorum. ee hazır elim değmişken dedim ben bu sistemi bi yenileyeyim...
Geri