Arama sonuçları: *

1. R

Casper Laptop Parça Hk.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, sadece açılış mı yoksa işlemler de hızlanır mı? Ofis programları vs
  2. R

Casper Laptop Parça Hk.

Selamınaleyküm arkadaşlar, ofisimizde kullandığımız eski Casper marka bir laptobumuz var. Sadece ofis programları, ofis işleri ve basit internet kullanımı yapıyoruz. Ancak işlemleri artık hızlı değil, hdd yerine ssd satın alıp kursam hızlandırabilir miyim? PC özellik; İşlemci: Intel celeron 1.60...
  3. R

İlk kez sıvı soğutma kullanacağım. Yardım!

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
  4. R

İlk kez sıvı soğutma kullanacağım. Yardım!

Arkadaşlar selamınaleyküm, herkese iyi günler. Yeni bir bilgisayar toplamaya başladım. İlk kez masaüstü bir bilgisayar topluyorum. Bazı parçaları aldım fakat henüz tamamlamış değilim. Sıvı soğutmalı bir sistem olacak. Sıvı soğutmamı aldım(Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT 360) kutu...
  5. R

Laptop ekran koruyucu sorunu

Selamınaleyküm dostlar, iyi forumlar.. Lenovo y700 15-ISK model bir laptop kullanıyorum uzun zamandır. Sıvı temas etmesinden dolayı ekran paneli ve anakartı arızalandı ve anakart değişti. Paneli ise söküp harici ekran ile kullanıyorum. Yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım. Aktif kullanımda bir...
  6. R

Ryzen 7 7800x3d Kombin

Tavsiye edilen parçaların hepsi birbirine uyumlu demek oluyor o zaman problem yaşamadan çalıştırabilirim
  7. R

Ryzen 7 7800x3d Kombin

Benim baktığım parçaların fiyatları biraz daha yüksek o yüzden düşük segment olarak geldi. Dediğim gibi yeni parça ve teknolojilerle alakalı çok bilgim yok
  8. R

Ryzen 7 7800x3d Kombin

Hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için bütçe dışına çıkarak biraz daha orta segment bir sistem tavsiyen olur mu? Müsait bir vaktinde..
  9. R

Ryzen 7 7800x3d Kombin

Selamınaleyküm arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Yakın zamanda laptopu bırakıp masaüstü bir sistem toplama kararı aldım. Fakat bilgim sınırlı. Yeni parçaları, yeni teknolojileri çok iyi bilmiyorum. YouTube ve farklı yerlerden araştırma yapmaya devam ediyorum. Donanım Arşivi hesabından izlediğim...
Geri