Arama sonuçları: *

1. D

FPS AYARLARI ARTTIRMA

Sistemim gayet iyi oyunlarda daha yüksek fps almam gerekir diye düşünüyorum b550 anankart rx7700xt ekran kartı işlemci ryzen 5800x3d var ram ise 2x16 32gb aldığım fps değerleri en fazla 350 kadar çıkıyorum ama bir gün oyuna girdim valorant ne olduğunu anlamadım bir an fps 500 ile 680 arası ama...
  2. D

SSD BAKIYORUM GEN4 DESTEKLİ OLACAK ANAKART B550 MSİ

Kioxia exceria pro 1tb nvme m.2 ssd bu modeli almayı düşünüyorum yani
  3. D

MLD markası var iyi midir? ve kioxia markası da düşünüyorum 1736591154 Bu ürün indirimde olduğu için almayı düşünüyorum
  4. D

kendim de bakıyorum fiyatlara bütçe ise 2500 3650 arası olmalı marka knoxia ama başka markalarda olur tabi link paylaşabilirsiniz teşekkürler?
  5. D

MSI MAG FORGE 320R AIRFLOW 4x120mm HAVA AKIŞI MidT ATX KASA

Benim kasa bu alacağım sıvı soğutucu arctic liguid freezer 3 ve sığarmı yani uyum sağlarmı 360mm koyucam yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler
  6. D

360mm SIVI SOĞUTUCU CORSAIR VE ARCTİC LİQUİD FREEZER

Arkadaşlar peki corsair için ne dersiniz çünkü fan ve pompa gücü yüksek olanı tercih edicem buna dikkat ederek fikirlerinizi paylaşın
  7. D

Benim takıldığım bir konu var sıvı soğutucu larda kafamda soru işareti videoları izledim 360mm nasıl oluyorda cpu sıcaklık değerleri oyunlarda 50 ve 55 arası olabilirmi sizin bu attığınız da max kaç derece minimum kaç derece ortalaması ne olur
  8. D

Arkadaşlar 360mm bir sıvı soğutucu alacağım marka olarak corsair ya da arctic liquid freezer nu.ikisinden birini tercih etmeyi düşünüyorum benim işlemci ryzen 7 5800X3D kullanıyorum fiyat olarak 5 yada 6 bi. TL arası olmalı link paylaşabilirsiniz ve son bir sey daha fan ve pompa gücü hangisi...
  9. D

CORSAIR SIVI SOĞUTUCU

Ben bu modelin videosunu izledim işlemci sıcaklık değerleri 70 75.arsi ama.corsir.ise 50.55 arası hikaye odaklı oyunlarda larva yani bu tür oyunlar yüke bindirir ama corsair bu değerleri vermesi beni tatmin etti tabi ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum
  10. D

CORSAIR SIVI SOĞUTUCU

Soğutma anlamında hikaye odaklı oyunlarda en fazla max kaç derece görür
  11. D

CORSAIR SIVI SOĞUTUCU

Performans tabii ki ama görsel de rgb olmalı sen hangi model önerirsin 1734091656 Peki bundan nasıl bir performans alırım ryzen 7 5800X3D kullanıyorum
  12. D

CORSAIR SIVI SOĞUTUCU

Sıvı soğutucu alacam corsair makası iki tane görsel paylaşıcam hangisini tercih etmeliyim performans olarak.önerilirmi
  13. D

KULE TIPI HAVA SOĞUTUCU RYZEN 7 5800X3D

Peki yeterli olur diyorsun sıcaklık.kac dereceye kadar düşer yani ortalama 55 ve 60 arası görürmü
  14. D

KULE TIPI HAVA SOĞUTUCU RYZEN 7 5800X3D

Arkadaşlar sıvı soğutucu almıştım ama sonra iade ettim işlemci ryzen 5 5800X3D bunun için iyi bir hava soğutucu öneriniz varmı sıcaklık değerleri şuan 75 85 arası ısınıyor bunu düşünebilmek için hangi model sogutucuyu almalıyım am4 olacak
  15. D

COOLER MASTER MASTERLİQUİD 240MM ALDIM, İyi Midir?

Bu değerleri görüyorsan gayet yeterli o zaman valorant da 60 55 arası olur tahminim
  16. D

Ne Neden kötü onu açıkla olumsuz tarafı nedir 1728256749 Ne kadar serin başkan
  17. D

Neden yanlış yaptım onu söyle
  18. D

Sistem bu b550 tomahawk am4 4ddr4 anakar ekran kartı rx 7700xt 8x8 16 16gb ram işlemci ryzen 7 5800X3D
Geri