Arama sonuçları: *

1. arm0707

Nakilin kabul olduğu gün yok yazılır mıyım

Merhaba arkadaşlar çarşamba günü yeni okuluma nakil olacağım o gün yok yazılır mıyım yoksa daha sonra mı teşekkürler.
  2. arm0707

PS 5 için 4K monitör önerir misiniz

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda 4K bir monitör almayı düşünüyorum görüntü renk kalitesi iyi olsun 60 Hz yeterlidir fiyatı da tuzlu olmazsa çok iyi olur ne önerirsiniz?
  3. arm0707

12. Sınıf 2. Dönem alan değişikliği yapılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar 12. Sınıf öğrencisiyim alanım sayısal ve dile geçmek istiyorum. 2. Dönemde alan değişikliği yapılabilir mi ?
  4. arm0707

Bose QC 35 ses kesilince çıt sesi geliyor

Herkese merhaba Yt de video izlerken veya Spotify dan müzik dinlerken videoyu veya müziği durdurduğumda Kulaklıktan çıt sesi geliyor bu normal mi yoksa bir sorunsa çözümü nedir teşekkürler
  5. arm0707

Dualsense im sahte mi

1720053427 Tanıdığın mağazası var oradan
  6. arm0707

Dualsense im sahte mi

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım dualsense in sahte olup olmadığından şüpheleniyorum yardımcı olur musunuz
  7. arm0707

Ps5 Valorant kodu olan verebilir mi

Selam arkadaşlar ps5 te Valorant için kod lazım uzun zamandır bu anı bekliyordum kodu olan yazabilir mi?
  8. arm0707

Ps5 Minecraft oynarken çöktü

Selam arkadaşlar ps5 te Minecraft oynarken oyun bir anda çöktü PS yi cihaz üzerinden kapatmayı denediğimdede başaramadım ne yapmalıyım
  9. arm0707

E okul e karne gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar e okulda e karne gözükmüyor sizde de aynı problem var mı?
  10. arm0707

YouTube video sonunda kasıyor

Selam arkadaşlar Poco marka telefonum var normal izlerken sıkıntı yaşamıyorum ama video tam bitecekken takılıyor çözümü var mıdır?
  11. arm0707

Amazon dan aldığım telefonu iade edebilir miyim

Merhaba 1 hafta önce amazondan poco X6 pro adlı telefonu almıştım satıcı Amazon iade edebilir miyim
  12. arm0707

Poco X6 pro arada takılmalar yaşıyorum

Öncelikle merhaba Daha 1 hafta önce aldığım Poco X6 pro telefonumda oyun oynarken anlık olarak kasıyor ve bu çok can sıkıcı bir durum iade mi etmeliyim yoksa bir çözümü var mı
  13. arm0707

EA FC 24 rakip gol attığında kendi oyuncumun reaksiyonunu görüyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba EA FC 24 oyununda rakip takım gol attığında rakibin gol sevincini görmek yerine kendi adamlarımın üzüntüsünü görüyorum konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Geri