Arama sonuçları: *

1. M

BİOS GÜNCELLEME YAPMALI MIYIM ?

bios güncelleme nasıl yapılır yaz videosu çıkıyor knk
  2. M

aga bios anakart işte sistemi güncelliyon gibi düşün
  3. M

windows felan tekrar kurmak gerekecek mi veya dosyalarım zarar görür mü acaba ayarlar bozulur mu yani tekrar uğraşmak istemiyorum
  4. M

Selam knklar. Asus 620mk model anakartım var, pcyi alalı 4 ay oldu sorunsuz kullanıyorum. Öylesine bi güncelleştirmelere bakayım dedim yeni bios güncellemesi gelmiş, sizce yapmalı mıyım, sorun yaşarmıyım sizce ?
  5. M

"PCIEX16 Link Speed Has Been Modified PCI 3.0" hatası

Selam arkadaşlar, yeni aldığım hazır sistemi 3 aydır falan kullanıyordum. Bugün bilgisayarı açtığımda başlıktaki uyarı geldi, GPU-Z'den baktım PCI 3.0 gözüküyor. BIOS'a girdim pcıex16 link Speed ayarını buldum gen 3 olmuş, onu Auto'ya aldım düzeldi. Sizce bu neden olmuş olabilir. Ekran kartı...
  6. M

Öneri Glorious model o 2 pro alınır mı?

Yazılımı var. https://desktop.vxe.com/home
  7. M

Öneri Glorious model o 2 pro alınır mı?

Site güvenilir vxe r1 pro max modelini aldım 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
  8. M

2K sessiz mekanik klavye önerisi

Aliexpresste vergiyle beraber 2300 felan yapıyordu, 150tl gibi bir fark oluyor. 1718791456 Teşekkürler.
  9. M

Aldim hocam, keske konulara yorum yapmadan once okusaniz.
  10. M

Amazondan ak820pro aldim hocam tesekkurler yinede.
  11. M

Yazdığından bisey anlamadim, sessiz derken daha az ses cikaran switchlilerden bahsediyorum tabii ki de.
  12. M

Hocam daha once almadim o yuzden bilmiyorum aliexpresten ajaz k820 model klavyeyi begendim, tahmini teslimat 6 temmuz diyor, yani bu bayramdan sonra gelir mi?
  13. M

Selam arkadaşlar, 2K bütçeye sessiz mekanik klavye önerebilir misiniz? Uzun süre kargo beklemek istemediğim için AliExpress tarzı yerlerden önermeyin.
  14. M

bu kablosuz mouse alınır mı?

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501104021697#shopify-product-reviews Bu mouse alınır mı sizce , daha iyi öneriniz var mı ? fingertip tutuşum.
  15. M

eczanede kulak deldirme

Hızlı yazıldığı için oluyor yazı bozuluyor malesef , ama biz ve çoğu eczane artık etiket kullanıyor kullanım tariflerinde. Doktorların yazılarını okumakta bazen zorlanıyoruz tabii ki bazıları çok abartıyor ama bir zaman sonra alışıyorsun. Asıl mesela ilaçların isimlerini ,tanıları bilmek ilacın...
  16. M

eczanede kulak deldirme

Hayır veliye gerek yok, tüm eczaneler delmeyebiliyor bu arada bilgin olsun yasak çünkü, eczanede çalışıyorum.
  17. M

kablosuz mouse 2000tl öneri

Selam arkadaşlar 2000tl civarlarında güzel bir kablosuz mouse önerebilirmsiniz teşekkürler.
  18. M

1500tl Klavye önerisi

Selam Arkadaşlar max 1500 olacak şekilde güzel bir klavye önerir misiniz? ,
  19. M

Yeni Bilgisaayar Arayışına Yardım Arıyorum

Anakart b650, ssd 1tb, kasa 750w özelleştirmeleri yapılabilir.
  20. M

Vatandan OEM Sistem Tavsiyesi İstiyorum

Estağfurullah. 13400f bence karşılığı.
Geri