Arama sonuçları: *

1. A

Öneri 2000 TL Gaming kulaklık önerisi

Çok ayrıntılı yazmışsınız teşekkür ederim. Huaxu-x1 modelini alacağım.
  2. A

Öneri 2000 TL Gaming kulaklık önerisi

Laptop kullanıyorum realtek acl 255 ses kartı var. Blackshark v2x düşündüm ama ses kartının iyi olması gerekiyormuş. Benimkinin iyi olup olmadığını bilmiyorum. İyi mi? İyi değilse başka bir kulaklık önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  3. A

İkinci el rx580 8gb alınır mı?

Pazarlık ile 2500 e indirdim hocam. Alınır mı 2500 e
  4. A

Ne alabilirim
  5. A

https://shbd.io/s/XIsZbZBi Sizce fiyatını hakediyor mu?
  6. A

15000 TL ile 2. El pc toplama

15 bin Tl bütçem var 2. Elden sistem toplamak istiyorum. Hangi modellere yönelmeliyim?
  7. A

Her oyunu açabileceğim en ucuz bilgisayar önerisi

Belirli bir bütçem yok. En ucuzu hangisi ise o. Hazır sistem belirtmeyip sadece parça belirtirseniz de olur. Hazır sistemi kendim bulabilirim
  8. A

Her oyunu açabileceğim en ucuz bilgisayar önerisi

Her oyunu açabileceğim en ucuz masaüstü bilgisayar önerir misiniz? Monitör dahil.
  9. A

HDD veya SDD önerisi

https://www.incehesap.com/twinmos-1tb-580-550mb-s-2-5-sata3-tlc-3dnand-ssd-disk-fiyati-70556/
  10. A

HDD veya SDD önerisi

Depolamadan kastın resim, belge fotoğraf vs. İse hdd daha iyi. Ssd genelde oyun için kullanılır.
  11. A

HDD veya SDD önerisi

Kullanım amacın nedir ve şuan halihazırda hangi tür depolaman var?
  12. A

2000 Tl klavye önerisi

Red switch, rgb olmasada karanlıkta tuşları görebileceğim kadar ışıklandırma olsun. Satıcı yurtiçinde olursa iyi olur.
  13. A

Pc yavaşlamaya başladı

Format at. En basit çözüm.
  14. A

30 bin tl monitör dahil sistem önerisi

30 bin tl monitör dahil bir sistem önerebilir misiniz? Monitör ve sistem aynı yerden alınması gerekiyor.
  15. A

35 bin tl her şey dahil sistem nasıl?

Bütçeye uygun sistem öneriniz varsa yazabilirsiniz hocam
  16. A

Ayrı yerlerden olurda mümkünse yurtdışından olmasın hocam. Pek güvenilir gelmiyor bana
  17. A

Parçaları tek bir yerden almak çok daha iyi olur benim için. Klavye türlerini pek bilmiyorum. Sayılar sağ tarafta toplu değil üst tarafta sıralı şekilde. Mouse tutuşum hafiften pençe gibi ama değil. Umarım anlamışsınızdır. Almayı düşündüğüm sistemdede bunlara göre seçmiştim zaten
  18. A

Ekran kartı neden kötü hocam?
  19. A

Birkaç saat önce 30 bin tl için konu açmıştım. Şimdi 35 bin tl mousepadine kadar her şey dahil sistem nasıl?
Geri