Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Hangi Monitörü Almalıyım?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/840667-899141/lg-ultragear-27gr95qe-b_aoc-agon-pro-ag276qzd/ Hangisi daha iyi olur? AOC Agon Pro AG276QZD vs LG UltraGear 27GR95QE
  2. H

Monitör Ve Kulaklık Önerisi

Yardim
  3. H

Hocam ustte dedigim gibi attigim 2 monitorde OLED, OLED monitor istiyorum.
  4. H

Yardim
  5. H

Hocam benim attıklarımın ikiside OLED , IPS e downgrade istemiyorum. 1714844549 yardım
  6. H

Hangi monitörü tercih etmeliyim? https://www.epey.com/monitor/karsilastir/840667-899141/lg-ultragear-27gr95qe-b_aoc-agon-pro-ag276qzd/ Ve; 5-6K TL kablolu kulaklık arıyorum Cloud 3 ten daha iyi.
  7. H

Bu Sistem Alınır mı? Önerileriniz Var mı?

50 olsun sadece 2K da oynatmasını istiyorum 1 yılın ardından kullanmıcam. 1714608147 Peerless assasin sıvı soğutmalardan daha iyi çalıştığını duymuştum 7500F ile. Ekipman parasını PC'ye aktarmamam önemli bir değişiklil olmaması çünkü 1 yıl için kullanıcam pcyi başka bişet lazım olursa artık...
  8. H

Aynı bütçe olur attığım kasa 50K idi sanırım çok önemli bi değişiklik varsa daha da çıkabilirim. Teşekkürler.
  9. H

Beni 1 yıl idare edicek bi sistem istiyorum sonra çok vaktim kalmıyacak. 1440P için de en iyi kartlardan biri 4070 s gibi geldi 4K oynamak istiyosam zaten çok daha fazla para vermem gerekicek gibi geldi. 2K oyun deneyimi iyi şekilde yansıtan bir PC istiyorum...
  10. H

Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum. Önerileriniz varsa duymak isterim. Mouse : Deathadder V3 pro ile Beast X arasında kaldım bilgilendirirseniz çok yardımcı olursunuz. Klavye : Apex 9 mini ile ATK 68 veya yeni çıkıcak W75 Analog arasında kaldım bilgilendirirseniz çok yardımcı olursunuz...
Geri