Arama sonuçları: *

1. F

Kendimce sistem topladım. Sizce artısı eksisi nedir ?

Arkadaşlar sağolun herkes iyi kötü fikrini beyan etti. Ancak ben sistem önerisi değil mevcut sistem hakkında fikirlerinizi merak ettim. Benim gördüğüm tek eksik, Anakart Expo destekli ama seçtiğim ramlar xmp destekli fakat ddr5 expo anakartların xmp desteği de olduğu duydum. Onun haricinde 40...
  2. F

Hacı sen 3 yıl geriden geliyorsun heralde. 2024 teyiz dolar 32 bandında uyandıriyim. Sadece ekran kartı ve işlemci 25k. Nereye 30k ediyor bu sistem 😅 uykudan falan mı uyandın 1714629044 Pardon ekran kartına çok dikkat etmedim Powercolor sanmışım. Yani dediğim gibi ısınma benim için sorun teşkil...
  3. F

Bende AMD ciyim normalde ama nvidia denemek istiyorum. Ayrıca Doğu'da olduğum için sistemin soğutmada sorun çıkarmaması gerekiyor. Bu sebepten powercolora ve attığın sıvı soğutmadan tam emin değilim :) Karşılaştırmadan ziyade topladığım sistem için genel fikir ne onu merak ettim. Yinede sağol
  4. F

Ryzen 5 7600x Asus Prime A620-E CSM Am5 Palit RTX 4060ti 16gb Gskill Ripjaws S5 6000mhz ddr5 Adata 850lite 1tb 5000/3200 XPG kyber 7A 750w Gold psu Coolmaster 240mm sıvı soğutma
Geri