Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim MSI Mag Coreliquid E360 White 360 mm Argb Sıvı Soğutucu 🔥4.369₺ ( Dip Fiyat)

Fanlar Cooler Master. Gayet güzel işini yapan bir soğutucu.
  2. C

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Fixnet kullanıyorum. Dilerseniz indirim kodu kullanarak sizde geçişi ücretsiz yapabilirsiniz. Referans Kodu : MXZA
  3. C

Netspeed nasıl iyi midir?

Firma sitesinde altyapı kontrolü yaparak deneyebilirsiniz.
  4. C

Netspeed nasıl iyi midir?

Netspeed kullanıyorum bir iki defa destek kaydı açtım hepsini çözdüler. Bir sorun yaşamadım. Dilerseniz davet kodu: 6SORP7 Öncelikle bulunduğunuz binaya turktelekom haricinde bir altyapı var mı sorgulamakta fayda var. Yani komşular ne kullanıyorlar? Bazı yerlerde fiber alt yapı döşemiş firmalar...
  5. C

❌İndirim Bitti! 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Telefon fiyat performans diyebiliriz. Daha ucuz satılan yerler var. Arka kapak,kamerada OIS olması,streo hop, hızlı şarj fena değil. Annelere süper hediye.
  6. C

🔥İndirim FSP CMT580W White E-ATX 4x120mm Gaming (Oyuncu) Kasa 1.727 TL

PSU öne montajlanıyor. Önde öyle renkli fanlar falan yok. Her yeri delikli kasalardan. Sadece bir adet vida ile tüm kapaklar sökülebiliyor. Kendisi bir organizer vida kutusu ile geliyor. Siyah olanı ben aylardır kullanıyorum. Güzel ve sağlam.
  7. C

Vatan Hazır Sistem Tavsiye

Micron kötü mü?
  8. C

🔥İndirim 5060 ti 18999 fiyatı ile satışta

Unutmamalı. Bu kartlar PCI5.0 özelliğinde. Eğer anakartınızda bunu destekleyen port yok ise, tam performans göremeyeceksiniz. Sisteminiz destekliyor olmalı. Örneğin Intel Z690,B760 ve sonrası AMD tarafında B650 ve sonrası. Sevinerek A620 ddr5 sistem sahibi olanlar bu kartı aldıklarında PCI4.0...
  9. C

🔥İndirim Delta 1300W 80+ Platinum Güç Kaynağı 5499₺

80+ Ruby yi bir araştırın mesela. Firmanın 21 yıl önce Cisco,Hp,Nec gibi firmalardan aldığı ödüllere de bir bakın. https://brandnews.deltaww.com/EN/BrandCircleDetail/12658
  10. C

🔥İndirim Delta 1300W 80+ Platinum Güç Kaynağı 5499₺

Delta'yı yeni nesil bilmez. Bir psu da Delta yazıyor ise gözün kapalı al. Bozabilen olursa bana getirsin.
  11. C

Bu sistemde hangi parçayı yükseltmeliyim ?

Kilitsiz (K'lı) işlemci kullanmak için bence önce başka değişikliklerde gerekecektir. CPU soğutucusu gibi. Bunu da bütçenize ekleyin. Anakartınız başlangıç seviyesinde bir kart, i7 ve K serisi bir işlemci bu anakartınızı güç açısından yorabilir. Dilerseniz ekran kartınız olduğu için K olmayan...
  12. C

Psu aşırı derecede sesli çalışıyor

PSU bu sistemi rahatlatacak güçte değil. Çalışıyor ama maxium güçte elinden geldiğince yetmeye çalışıyor. 550-650w bir psu tercih etmeniz fayda sağlar. Bütçe kısıtlı ise şimdilik psu içindeki fanı yenisi ile değiştirebilirsiniz. Ama ileride psu sorun çıkarmaya başlar ise sisteminize zarar...
  13. C

Yardım Msi Gaming Trio VS Gaming X Trio farkı?

Merhaba, değişen boost clock,tasarım,rgb özellikler vs. Hepsi aynı. Gaming de alsanız hız aşırtma yapıp gaming x gibi çalıştırabilirsiniz. X serisi kendiğinden OverClock lu geldiği için ayara gerek kalmıyor. Geriye kalan fanların kalitesi soğutma bloğunun kalitesi ve renklendirmeler. Birazda...
Geri