Arama sonuçları: *

1. maliasik

❌İndirim Bitti! Steelseries Arctis Nova Pro Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 13919₺

Ne kadar indirim bilmiyorum daha avantajlı fiyatlar gördüm çünkü ama Akakçede en ucuz ürün olarak gözüküyor. Hepsiburada kart kampanyaları ile daha ucuza ve taksitle gelebilir. İlgilenenlerin haberi olsun. https://app.hb.biz/rgECZjIxaemQ
  2. maliasik

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sizin botta arama şeklini asin ile ürünlerle mi yaşıyorsunuz yoksa depoda tarama şeklinde mi? Bu konuda biraz bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum
  3. maliasik

18 BİN TL EKRAN KARTI TAVSİYESI 2.EL DE OLUR

İkinci el 4070 kovala
  4. maliasik

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Kod bulan haber edebilir mi?
  5. maliasik

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Elektronik300 ile aldım az önce takip et kuponu varmış görmedim. Sağlık olsun. Teşekkürler paylaşım için
  6. maliasik

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA (55.000TL)

61 seviyelerinde 5080 alınabiliyorken soğutması üst düzey bile olsa bence tercih 5080 olur gibi. Sadece kendi görüşüm tabi
  7. maliasik

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Hiç aklıma gelmedi :D Normalde yaptığım şeylerdi ama şimdi aradım kayıt oluştu
  8. maliasik

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Ben geçen ay 10 dolar bakiye aldım Steam üzerinden, kampanyaya katıldığım halde yatmadı. Acaba farklı bir şekli mi var bunun?
  9. maliasik

🔥İndirim ARCTIC MX-7 (8 g) - 843₺ 🔥

9800x3d de kullanıyorum. X ve boşluklara noktalar. Gayet güzel iş görüyor
  10. maliasik

Çıtırdan fiyat kırıyorlar
  11. maliasik

Kullanan bulmak çok zor adını bile ilk kez duydum :D
  12. maliasik

Kullandığım halde hiç dikkat etmemiştim deneyerek keşfettim :D Güzel bilgilendirme teşekkürler
  13. maliasik

Mx6yi 9800x3d işlemcim de X yapıp üstüne pompayı yerleştiriyordum direkt. Sürülmesi çok zor ama benim uyguladığım şekilde de aylarca sorunsuz kullandım.
  14. maliasik

Selamlar herkese. Geçenlerde mx6 konusu açmıştım. Şimdi de mx7 fiyatı dikkatimi çekti ki takip listemdeydi fiyatı düştü. Akakçe de 4gr 700 800 bandında gözüküyordu. Bu fiyata değer mi 300 lira az verip mx6 mi alınır bilmiyorum ama elbet bilenler, araştıranlar bizi aydınlatacaktır...
  15. maliasik

🔥İndirim 🔥DeepCool LT720 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu🔥4249 TL🔥

Benim kasa td500 V2 üst kısım açılabildiği için takabilmiştim. Gerçekten biraz zorlayabiliyor
  16. maliasik

🔥İndirim ASUS KERİS 2 ACE 4139TL

Keris 2 kullanıcısı olarak oyun hediyesi hariç mouse almayı düşünenler kaçırmasın. Elim büyük değil tombik ve parmaklarım biraz kısa ama elime o kadar güzel oturuyor ki viper v3 pro siparişi verdim meraktan ama geldiği gün kutusuna kaldırdım. Gerçekten harika bir mouse tavsiye ederim. Claw tutus...
  17. maliasik

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 549₺ 🔥

Amazonla neden uğraşalım ki? Hiçbir sorun yaşamıyorum ben
  18. maliasik

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 549₺ 🔥

Piyasada gördüğüm en uygun fiyat ama bir aydır var ama bir gündür. Gördüm ve paylaştım
Geri