Arama sonuçları: *

1. R

S23 ultradan S25 edgeye geçilir mi

Sağolun hocalarım yine düşünürüm ben
  2. R

Düz s25in teknik detaylarına baktım edge daha iyi gibi
  3. R

10x telefoto falan filan derken heves ettik aldık cebimize koyamıyoruz 😃
  4. R

Size ciddi söylüyorum arkadaşıma al dedim benin cebime sığmıyor az sende dursun cebini yırtmış
  5. R

Nasıl yani tam anlamadım daha da açar mısınız?
  6. R

Arkadaşlar s23 ultra cihazım var ve cidden çok büyük cebime falan sığdırmakda zorluk çekiyorum alırken bu kadar olacağını düşünmemiştim açıkcası. kompakt bir telefon arıyorum ama amiral gemisi düzeyinde olacak s25 Edgeyi düşündüm aman aman fiyat farkı yok 3 nesil önde bir işlemcisi var çok çok...
  7. R

Öneri Kablolu oyun kolu önerisi PC

Arkadaşlar kablolu olsa iyi olur USB şeklinde 700 lira bandını geçmesin yeterli fifa için kullanacağım şimdiden öneren Arkadaşlara teşekkürler
  8. R

Yardım Pc ethernet kablosunu görmüyor

Arkadaşlar düne kadar çalışıyordu "ağ ayarlarını sıfırla" dedim daha da düzelmedi kabloda falan sorun olduğunu düşünmüyorum 200 megabit internetim vardı 94 veriyodu sıfırla dedim gitti artı olarak "Bilgisayarınızda geçerli saat doğru olmayabilir" diyordu
  9. R

Yardım Internet 100mbps'e sabitlendi / "Bilgisayarınızda Geçerli Saat doğru olmayabilir"

Hocam daha önce 180 ile 200 megabit alabiliyordum şu sıralar bozuldu kablo destekliyor
  10. R

Yardım Internet 100mbps'e sabitlendi / "Bilgisayarınızda Geçerli Saat doğru olmayabilir"

bana bildiğin kadayı yedirtti yine pcyi sıfırladım şimdi de "test edemediğimiz sanal bir ağ bağdaştırıcısı kullanarak bağlanıyorsunuz" diyor
  11. R

Türksat Kablonet 1767991319 Sağolun deneyeceğim
  12. R

normalde 200mbps alıyodum 180 200 arası veriyodu şu son günlerde canımı sıkmaya başladı
  13. R

direkt modemden ethernet kablosu ile pcye bağlıyorum
  14. R

ÇÖZÜM: En sonunda kendim aradım buldum ilk önce anakarttan JBAT1 yazan pinlere 2 Tornavida ile 5-10 saniye turarak BİOSU sıfırlamış oldum (sizin anakartta farklı yazıyor olabilir model yazarak bios pili sıfırlama pini olarak aratabilirsiniz) ilk 30-40 saniye pc açılmayabilir normaldir. ek olarak...
  15. R

Windows 10 kurulumı yaparken ekran gitti

Yokyaw
  16. R

Nasıl yapacam
  17. R

Denedim
  18. R

Usb yok işte sanal sürücü ile kurduk
  19. R

Arkadaşlar Ultra iso ile Windows 10 2016 yükledik bu ekranda kaldı ne yapacağız
  20. R

Öneri 100 mgbs için Modem önerisi

Bunu alim mi https://www.idefix.com/tp-link-archer-vr300-dual-bant-4-port-adsl2-vdsl-fiber-modem-ac1200-p-483556?vendorId=5147&ref=akakce&v=1.15.5
Geri